Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Crash Team Rumble: open bèta beschikbaar tot 24 april!  |  Xbox One

Crash Team Rumble: open bèta beschikbaar tot 24 april! | Xbox One

Afgelopen december met veel tamtam aangekondigd en met iconische personages uit de Crash Bandicoot-franchise, biedt de nieuwe Crash Team Rumble-multiplayergame spelers vandaag een exclusieve kans, aangezien de open bèta nu live is van 20 tot 24 april voor spelers die Game vooraf hebben besteld.

Crash Team Rumble is de komende vier dagen te spelen

Met deze demo kunnen spelers in 4vs4 strijden op drie verschillende kaarten door een van de vijf beschikbare personages te belichamen: Crash, Coco, Tawna, Neo Cortex en Dingodile. Spelers kunnen genieten van de nieuwe functies van het spel en een idee krijgen van de ambities en kenmerken ervan.

Naast het aankondigen van de releasedatum en bèta, zijn er ook verschillende video’s van de game beschikbaar op internet, waaronder een van het Canadese YouTube-kanaal van Guy Eh. De game lijkt aan alle eisen te voldoen voor de perfecte MOBA en we kunnen niet wachten om hem uit te proberen.

Crash Team Rumble is vanaf 20 juni verkrijgbaar voor € 29,99 op Xbox One, PlayStation 4 en pc, evenals op Xbox Series X | S en PS5. Verschillende versies zijn al beschikbaar voor pre-order, waaronder de Deluxe Edition voor € 39,99. De game ondersteunt ook cross-play, waardoor spelers ongeacht hun spelplatform kunnen strijden.

READ  Je hebt nog nooit van deze exclusieve Nintendo Switch gehoord, maar toch zijn Zelda en Mario in Japan beter verkocht