Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Covid, Omicron, BA.2: Wat zijn de symptomen die niet moeten worden verward met lenteallergie?

Covid, Omicron, BA.2: Wat zijn de symptomen die niet moeten worden verward met lenteallergie?

Omicron en BA.2 presenteren zich met een nieuwe toename van vervuiling als voorjaarscollecties in … en allergieën daarmee.

De Variabele Omicron en zijn BA.2 .subvariabele Ze presenteren zich nieuw leven ingeblazen. een dimensie vijfde golf Van alle records is hier een bestand: radioactieve besmetting Sta weer op met meer

Lees ook:
Covid: meer dan 117.000 gevallen gemiddeld over zeven dagen, een stijging van 6%

Maar terwijl BA.2, dat dominant is geworden, zich in de regio heeft gevestigd, De herfst Stabiliseert. In zijn kielzog beperkingen opheffen. Sinds 14 maart eigenlijk een masker dragen Het is niet langer verplicht en vaccinatie vergunning in de steek gelaten. maar ook… Allergie !

Echter, sommige symptomen Vaak bij allergieën en BA.2. Als gevolg hiervan waarschuwen experts over de hele wereld.

Bijvoorbeeld bestand loopneus of zelfs hoest Kan zijn symptomen De CoronavirusziekteVan Allergie maar ook griep. De HoofdpijnDe vermoeiendDe hijgeneen hoest heel duidelijk, of verstopte/loopneus Ook vaak zijn symptomen van Covid en allergieën die de patiënt ertoe zouden moeten aanzetten zich te laten testen.

Aan de andere kant zijn koorts, lichamelijke pijn en verlies van reuk en smaak COVID-specifiek. Niezen en tranende ogen zijn beperkt tot allergieën.

“essentiële behandelingen”

De Franse Vereniging voor Allergiepreventie geeft op haar website aan: : “Ademhalingsallergie is een ontstekingsziekte die de neus (hooikoorts, allergische rhinitis), ogen (conjunctivitis) of bronchiën (hoesten, astma) aantast. De primaire behandelingen voor ademhalingsallergieën zijn antihistaminica bij rhinitis, maar ook behandelingen om ontstekingen en bij inhalatie-topische corticosteroïden voor astma en/of rhinitis is de andere specifieke behandeling desensibilisatie, ook wel allergie-immunotherapie genoemd, en de beheersing van deze allergische aandoeningen is essentieel tijdens de COVID 19-epidemie, dus het is noodzakelijk om al deze behandelingen voort te zetten tijdens de COVID 19 epidemie om allergische aandoeningen van de luchtwegen onder controle te houden”.

Ahhh cho! ? Het is allergieseizoen!

COVID-19 en seizoensgebonden allergieën delen enkele van dezelfde symptomen, maar niet allemaal. Als u het verschil kent, weet u wanneer u de test moet doen en wat de afstand tussen u en anderen is.

Deze grafiek zal u helpen het verschil tussen de twee te zien. \ ud83d \ udc47 pic.twitter.com/p9niWzypkI

—Readygov (@Readygov) 25 maart 2022