Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Covid: Naarmate de irisvariant vordert, zal er vanaf eind september een nieuw vaccin beschikbaar zijn

Covid: Naarmate de irisvariant vordert, zal er vanaf eind september een nieuw vaccin beschikbaar zijn

Sinds enkele weken is de Eris-variant steeds meer aanwezig.

Geconfronteerd met de opkomst van Eris, een nieuw type Omicron-type Covid-19, zal volgende maand een ongekend vaccin in de VS arriverenVolgens eerder gepubliceerde informatie Reuters Deze maandag 14 augustus.

Overtuigd van de noodzaak van een vaccin

bureau zegtSommige gezondheidsexperts hopen dat Amerikanen de nieuwe injectie zullen verwelkomen alsof ze griep hebben“maar onthoud dat”De vraag naar vaccins is sinds 2021 sterk gedaald“.

Zorgaanbieders en apotheekketens zullen dat ook moeten doen.”Overtuig de bevolking dat de dreiging van Covid-19 aanhoudt en een risico blijftHij verwees naar Ashley Kirzinger van Reuters, die de leiding heeft over studies bij de Kaiser Family Foundation. CBS-nieuwsEn De drie groepen die eind september het nieuwe vaccin gaan leveren, zijn Moderna, Pfizer en Novavax.

variabele “moeilijk te neutraliseren”.

Op 9 augustus Volksgezondheid Frankrijk gemeld Een toename van het aantal spoedbezoeken door de Eris-variant in het landSpeciaal voor kinderen onder de twee jaar en mensen ouder dan 75 jaar. Ter herinnering: deze situatie wordt ook verklaard door het uitbreken van gevallen tijdens populaire evenementen zoals de feesten van Bayonne, het ontbreken van barrièregebaren en de afname van de effectiviteit van het vaccin in de loop van de tijd.

Lees ook:
Covid: “hervatting van de epidemie”, de sterke toename van het aantal gevallen na de komst van de irisvariant

In een interview met het tijdschrift Wetenschap en de toekomstDe viroloog Etienne Simon Laurier legt uit dat de Iris-variant “Het is moeilijk voor het lichaam om het te neutraliseren“Maar wat de ernst ervan betreft, rapporteert het niet.”Geen zorg voor de algemene bevolking“. Iris treft al mensen die kwetsbaarder of immuungecompromitteerder zijn.

READ  U kunt helpen het klimaat te bestuderen door deze 19e-eeuwse mariene archieven te transcriberen