Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Covid: Dit nieuwe alternatief kan een ernstiger ziekte veroorzaken, de Engelse waarschuwing

De nieuwe variant, CH.1.1, heeft mogelijk een mutatie genaamd “P681R”, waardoor het cellen beter kan aanvallen en een ernstigere ziekte kan veroorzaken.

Terwijl nog steeds een deel van de wereld wordt bedreigd door ongelijk XBB.1.5En Een nieuwe variant zou het Europese continent weer op scherp kunnen zetten. Zijn naam : HOOFDSTUK 1.1.

Het eerste geval hiervan Variant van Omicron Het werd voor het eerst ontdekt in Europa in november 2022. Slechts twee maanden nadat het in het VK werd ontdekt, is het aantal gevallen exponentieel verdubbeld, wat neerkomt op 23,3% van de nieuwe gevallen van Covid-19 ontdekt in Groot-BrittanniëZoals genoemd 20 minuten. Het eerste geval van deze nieuwe stam werd ontdekt in Leicestershire. dan verspreiding snel en plotseling.” in het Verenigd Koninkrijk.

Lees ook:
Covid: masker, isolatie, behandelingen, nieuwe instructies voor de Wereldgezondheidsorganisatie in het licht van een ongekende golf van vervuiling

CH.1.1 kan een ernstiger ziekte veroorzaken

Dit nieuwe alternatief bijnaam Orthos is al aangekomen in Spanje, waar tot nu toe vijf gevallen zijn vastgesteld.. Dat blijkt uit het laatste rapport van het ministerie van VolksgezondheidEn CH.1.1 is sinds eind 2022 aanwezig in de Iberische staat.

Volgens het laatste onderzoek is dit nieuwe alternatief Kan zijn sprong genaamd “P681R” hem toelaten Het is beter om de cellen aan te vallen en een ernstiger ziekte veroorzaken. Deze mutatie was al aanwezig in delta-variabele. In termen van hun symptomen zouden ze dezelfde zijn als die van andere momenteel overheersende Omicron-subvarianten, volgens verschillende onderzoeken die in het VK zijn uitgevoerd. En ze is van de koorts volger spierpijnvolger Hoofdpijn En extreme vermoeidheid

READ  Tientallen factcheckers dringen er bij YouTube op aan om 'ongebreidelde desinformatie' aan te pakken