Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

COVID – 7e golf: Wat is dit nieuwe symptoom van de BA.5-variant die ’s nachts toeslaat en slaapstoornissen veroorzaakt?

De nieuwe variant, die over de hele wereld voorkomt, is anders. Zijn manifestaties ook.

Terwijl zevende golf opstaan FrankrijkDe Coronavirusziekte Uitgifte Bachelor 5 ontvouwt zich nog steeds. De nieuwe variabele – Verder sub-alternatiefOmicron – was geworden dominant over de hele wereld. Wetenschappers onderzoeken de ontwikkeling van de ziekte zorgvuldig.

Net als zijn voorgangers sindsdien alternatieve deltais BA.5 meer Besmettelijk en minder stevig ?

of voor hem symptomen Relatief vergelijkbaar met die van Omicron (vermoeidheid, hoesten, hoofdpijn, loopneus, etc.)De nieuwe uitingen van Covid werden bekend.

Lees ook:
Covid: “BA.5 vervangt BA.2”, wat zijn de eerste symptomen van de nieuwe variant?

Slaapproblemen

De laatste is gespot op Ierland. Een ontdekking die via de media over het kanaal werd verspreid en ontdekt door professor Luke O’Neill, een immunoloog aan het Trinity College Dublin: Nacht zweetIs het niet vreemd? “ Het is een symptoom dat zowel bij volwassenen als bij kinderen voorkomt en niets te maken heeft met de huidige temperatuurpieken. Zweten ontsnapt zodat je kunt bevallen Slaapproblemen.

“De ziekte is anders omdat het virus is veranderd.”Volgens de geciteerde professor In de kolommen van The Independent. “Deze combinatie van immuunsysteem Gebaseerd op virus Een klein verschil kan aanleiding geven tot een iets andere ziekte, nachtzweten is een vreemd genoeg kenmerk.”. “Maar laten we niet vergeten dat als je je laat vaccineren, je geen ernstige ziekte krijgt. Dat is de boodschap waar mensen aan herinnerd moeten worden.”

READ  COVID-19: Moeten we op onze hoede zijn voor de nieuwe XE-variant?