Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

CORNULIER RACES Q2 Race Voorspelling – PRIX BILIBILI

ZEturf.fr voorspellingen


Hirondelle du Ribe: Zijn entourage zette de kleine gerechten in de grote!

Voor het eerst op blote voeten sinds zijn tweede plaats op 26 juni in de Prix de Normandy, De rib van de zwaluw Hij presteert nog steeds veelbelovend en lijkt in staat om zichzelf op te dringen in deze andere eerste set, zelfs als Hanna de Mollywiens enige poging met de jockey op de rug op 14 oktober met succes eindigde (op dit parcours), Hannasteeds aantrekkelijker in deze specialiteit, en Gelukkig en gelukkigdie dit jaar een echte snelheidsduivel is geworden in de bereden draf, zo hoor je het zeker niet. Balsamine lijndie tijdens haar succes van 3 december een bijzonder positieve indruk maakte op extra court, kan ook in de eerste plaats inspraak hebben, zoalsbijl manGroep 2 winnaar in deze major op 3 juni (pre Gelukkig en gelukkig En de De rib van de zwaluw) werd voor het eerst in deze oefening gemaakt sinds zijn aankomst bij de blikken van Charles Antoine Marie.


Kies ZEturf.fr

Nee. paard jockey
12 Rib slikken DERSOIR JL CL.
10 Hannah Dismol Abbrevard A.
6 Hanna Ravin E.
11 Gelukkig en gelukkig Lamy A.
8 Balsamine lijn abervard l.
9 bijl man barrière een.

De voorspelling is Genybet.fr


Hij wordt niet langer gezien zonder “Normandische” ijzers (2e rang), Zwaluwrib (12) Komt in een opwaartse staat aan bij het eerste grote doel van de vergadering. Alexander Abrevard zou deze Bilibili Award natuurlijk graag willen winnen met Hanna de Molly (10) !


Kies Genybet.fr

Nee. paard jockey
12 Rib slikken DERSOIR JL CL.
10 Hannah Dismol Abbrevard A.
8 Balsamine lijn abervard l.
11 Gelukkig en gelukkig Lamy A.
6 Hanna Ravin E.
2 CARSI-hotline Rochard geb.
9 bijl man barrière een.
4 De piramiden Tom en.
5 Harmonista Maarten J.
1 HANIELLE CREPIN DESSARTRE E.
3 Una’s verhaal Mutair m.
7 Hudson Vidaquis PLOQUIN P.PH.
READ  Lijdend annuleerde Jane Birkin op het laatste moment haar concert van dinsdagavond in de Opéra-Comdie de Montpellier