Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Corleone clippe Freeze Raël en tacle Arouf Gangsta

Geplaatst op 03 juli 2021 om 9:30 uur

Aan de overkant De zoon van

De waarheid van het lied Raúl bevriezen Het was nog ongesneden bleef een mysterie. Maar de bug was voor een paar uur opgelost: een van de koppen van het project LMF Heeft de afbeeldingsinstelling overgenomen. En dat is niet alles.

Lees ook:

Freeze Corleone onderschreven door een Amerikaanse rapper

De bevriezing van Raul erft een bewerking

Nogmaals, Freeze Corleone zal het goed doen. sectie Raúl bevriezen Het heeft de vorm van een heldere cartoon, die Nada Freekeh zich voorstelt. Maar in werkelijkheid zou dit besef semi-fictief worden zodra de verrassing werd ontdekt: Freeze paste de woorden van zijn titel gedeeltelijk aan. Zo «En ik ben overal als een man» is geworden «En elke dag en *** op maat», ontlokt niet alleen een stortvloed aan reacties op sociale media zoals in de commentaren bij de clip op YouTube. Nadat hij de influencer een tijdje cadeau had gedaan, zag de leider van 667 zijn exemplaar opnieuw na de controverse over hetzelfde Gangsta-gebruik, beschuldigd van het maken van verboden verzoeken voor jonge meisjes, en soms minderjarige meisjes. Op dit moment is de ingekorte versie van Raúl bevriezen Hij is de enige die deze wijziging voorstelt. De titel is (nog?) niet herzien op streamingplatforms, hoewel Corleone het idee lijkt op te roepen om het voortouw te nemen en deze nieuwe release aan te bieden aan zijn fanbase op Spotify, Apple Music en het bedrijf.

READ  Adriana Karembeu verzilvert haar duet met Michel Cymes