Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Computerstoringen hebben geleid tot de sluiting van veel restaurants over de hele wereld

Computerstoringen hebben geleid tot de sluiting van veel restaurants over de hele wereld

Mcquak-lijst, alstublieft. Fastfoodketen McDonald's was het slachtoffer van een “technologische ineenstorting” die veel van zijn restaurants over de hele wereld trof, zoals Frankrijk, Japan, het Verenigd Koninkrijk en Australië, merkte hij op. 20 minuten Het bedrijf bevestigt de ontvangen informatie van BFM-TV. Ze legde uit dat “het probleem nu is opgelost” en dat “alle Franse restaurants” nu weer open zijn.

Urenlang werkten de online besteldiensten en terminals niet, waardoor sommige vestigingen tijdelijk moesten sluiten. De getroffen dochterondernemingen voegden eraan toe dat het geen cyberaanval was.

Feedbackfestival op sociale media

Op sociale netwerken deelden veel internetgebruikers de problemen waarmee ze te maken kregen met deze algemene “storing”. “De storing van McDonald’s is waanzinnig. Ging er vanavond en de rit + alle terminals waren uitgeschakeld. Een systeem dat op landenniveau kan instorten is een slecht systeem, maar ook in veel landen? “Het is krankzinnig”, zei hij bijvoorbeeld. Reageer op X (voorheen Twitter) Klant in Nieuw-Zeeland.

Een andere klant uit Japan meldde een ‘landelijke’ stroomstoring en legde uit dat ze alleen ‘nuggets/friet’ verkochten en ‘alleen contant geld’ accepteerden. “Het personeel berekent de totalen op papier”, merkte hij op.

Klik op” Daar ben ik het mee eens “Je accepteert het plaatsen van cookies door externe diensten en krijgt daardoor toegang tot de inhoud van onze partners.

Meer informatie vindt u op onze pagina Cookiebeheerbeleid

Zoals gewoonlijk gaf Perker King ook commentaar op de situatie van zijn concurrent met een mooie woordspeling die het McDonald's-logo vervormde [« I.T » veut dire « Information Technology » soit technologie de l’information en français].

READ  Twitter adverteert met versleutelde privéberichten... niet echt versleuteld