Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Clubs komen in opstand en openen dit weekend ondanks beperkingen

Aanstaande zaterdag 12 februari tellen meerdere clubs in Nederland af Te doen Rebel We zijn tegen de huidige Govt-19-regelgeving en zijn van plan om hun bedrijven volgend weekend te openen.

Red de nachtwereld ten koste van alles

Onder het teken van weerstand, het gewricht van de nacht Nashville En lanceerde de OAC (Raad van Amsterdamse Clubs) campagne De Nacht Stat Op ik (Noot van de redactie La Nuit Est Allumée) heeft tot doel de Nederlandse overheid bewust te maken van het gebrek aan erkenning van de waarde van het nachtleven.

Vorige maand versoepelde de directeur zelfs meer drastische maatregelen, waardoor bars en restaurants weer open mochten, maar nachtclubs niet. Als gevolg hiervan hebben zich al een tiental festivallocaties bij de beweging aangesloten, in het bijzonder MelvecDe Toga, Radio Radio In Amsterdam ofEcho In Utrecht. Iedereen is van plan zijn deuren voor het publiek te openen. Enige voorwaarde: de vaccinpas is nog van kracht of moet een negatief resultaat opleveren van de PCR-test.

“We willen een fysiek, mentaal en seksueel veilige omgeving bieden aan iedereen die op dit moment al buiten is. Het is tijd om jezelf te verdedigen”, zegt Vincent Reinders, eigenaar van het radiostation. Burgerschapsconsulent.

Probleem: sommige clubs die op de rand van faillissement staan, worden gedwongen werknemers te ontslaan. De radioprogrammeur zei dat hij dat niet kon Open zijn club maar 3 keer 2 jaar na middernacht. Aanstaande maandag 7 februari hebben regeringsfunctionarissen een ontmoeting met leden van het nachtleven om de situatie te bespreken.

READ  Koning zegt Nederlandse excuses 'begin van een lange weg'