Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cinematic Trailer, Recommended Systems en een Layers of Fear-demo komen eraan

of Lagen van angst Hij is zijn recente “eindes” onderaan de trap sinds februari vergeten, en herinnert zich nog goed dat zijn releasedatum nadert, want plotseling begint de marketingmachine over te schakelen. Ten eerste Filmtrailer Het laat ons zien dat iemand op een eiland aankomt, zelfs een ietwat spookachtige vuurtoren binnengaat. En ter herinnering, dit nieuwe opus is een grafische remake metUnreal Engine 5 naar Lagen van angst (2016) en Lagen van angst 2horrorspellen waarschijnlijk Matig geslaagd, gecombineerd en gedecoreerd met kleine toevoegingen.

Vervolgens presenteren we u de aanbevolen systemen voor het uitvoeren van het spel, apparaten waarmee u gemakkelijk een aangename temperatuur in uw kantoor kunt behouden terwijl u wacht op zonnige dagen. We laten je lezen, we zijn niet je oppas:

Tot slot geeft Bloober Team ons een demo, die vanaf 15 mei beschikbaar zal zijn. We hebben zelfs recht op een teaser van 15 seconden, wat een geluk!

Wil je minder leren, dan kun je terecht bij Steam-blogpostdie exact dezelfde items aanbiedt, maar in een andere volgorde en zonder onze gedetailleerde analyse.

Er wordt ook niet gespecificeerd dat de game in juni 2023 wordt uitgebracht, tenzij je op ja klikt. De Steam-pagina van het spel. Daar staat het aangegeven. het zal zijn Beschikbaar op GoGBovendien willen ze ook niet dat het bekend wordt!

READ  De overblijfselen van een gigantisch dier dat op het strand is ontdekt, zijn de overblijfselen van de grootste zeereptielen