Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Christoph Willem werd opgepikt door een beroemde strip, en hij gaf zijn naam!

In 2006 herkende Frankrijk hem. In juni van hetzelfde jaar, geliefden nieuwe ster Verkozen hem tot de grootste winnaar van het seizoen. Sindsdien heeft Christoph Willem succes geboekt en blijft hij zijn publiek charmeren … maar ook vele persoonlijkheden. Het bewijs hiervan is de vooruitgang die de beroemde komiek een paar jaar geleden maakte. Dit succes, misschien, voelt de zanger als wraak, die reageert op de aanvallen die hij opliep toen hij op school zat.

Eigenlijk, vertaler Opmerking: ik hou van jeterug op de golven blauw FrankrijkEn de Over de pesterijen waaraan hij werd onderworpen? Toen hij nog op de universiteit zat. “Het is een moment waarop je in volledige meditatie bent, je bent in de overgang van een peuter naar een tiener, dus het is waar dat het me veel heeft geraakt”Hij boeide eerst voordat hij uitlegde: “Vandaag de dag heb ik een zeer onafhankelijk humeur omdat ik de dingen alleen onder ogen moest zien, omdat er niemand, geen volwassene, was om me te verdedigen.”.

Deze komiek die houdt van Christophe Willem

Slechte tijden die tot het verleden behoren. En sprekend over het verleden, herinnerde de kunstenaar zich in 2015 een tijd waarin Pierre Palmade een aanpak probeerde, zoals opgemerkt door onze collega’s van dichterbij. Ze gaf een interview aan Malika Menard, Christoffel Willem gevangen genomen: “Tijdens mijn eerste run ging ik naar de kleedkamer en zag een boeket rozen, maar het is enorm! Ik was helemaal opgewonden, zoals, ‘Wie stuurt me rozen?'” “En daar zie ik: Pierre Palmade!”.

READ  Vier klachten van steken en 1.900 zweren werden geregistreerd tijdens het festival

Naast het pakketje stuurde degene die samen met Michel Larroque de Fransen jarenlang van het lachen deed sterven hem ook een prachtig briefje, waarin de komiek noemde “respecteer zijn werk” Maar ook wat hem aantrok in de kunstenaar. “Ik vind je erg aantrekkelijk” of zoietsschreef haar. De bezorgdheid lijkt de betrokken directeur zeer te bevallen: “Het was niet het juiste ding, maar eerlijk gezegd vond ik het schattig. Ik zei al tegen mezelf, een man, ga daar toch heen, durf hij het te doen, en toen was het zo schattig, dus nu, zodra ik het zie, het is een beetje een grap”.

Bekijk ook: “Tijd om mijn verhaal te vertellen”: Na de beschuldigingen van juffrouw Dominique keert Christophe Willem terug met een sensationele aankondiging!

RF