Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charles III werd officieel tot koning uitgeroepen tijdens een ceremonie in St James’s Palace in Londen

gepubliceerd

Modernisering

Artikel door

De nieuwe vrouw van de koningin, Camilla, en nieuwe troonopvolger, William, waren zaterdag aanwezig.

Het is nu officieel. Karel III werd op zaterdag 10 september tot koning uitgeroepen tijdens de Toetredingsraad in het St. James’s Palace in Londen. “Wij verklaren publiekelijk, met luide stem, dat prins Charles Philip Arthur George, bij het overlijden van zijn overleden moeder, in gelukkige herinnering, onze heer Charles III, God zij lof, koning van Groot-Brittannië en Noord-Ierland”Join board zei. “God zegene zijn majesteit.”

>> Officiële aankondiging van Charles III: Vind de laatste informatie in ons leven

De nieuwe gemalin van de koningin, Camilla, en de nieuwe troonopvolger, William, waren aanwezig. De aankondiging werd ook bijgewoond door de huidige premier Liz Truss en voormalige Britse premiers. De Toetredingsraad bestaat uit leden van de Privy Council, vooraanstaande politici, bisschoppen, hoogwaardigheidsbekleders van de City of London en ambassadeurs van het Gemenebest. Ongeveer 200 van hen, van de meer dan 700, waren aanwezig.

Nieuwsbrief abonnement

Al het nieuws in de video

Krijg de basis van ons nieuws met onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief abonnement

Artikelen over hetzelfde onderwerp

Gezien vanuit Europa

Franceinfo-kanaal selecteert dagelijkse inhoud van Europese audiovisuele media, leden van Eurovisie. Deze inhoud is gepubliceerd in het Engels of Frans.

READ  Ter ere van Christoffel Columbus of inheemse volkeren, wordt Amerika verscheurd door een vakantie