Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charlene van Monaco is eigenlijk slechter af: de prinses in afkickkliniek?

Vastgehouden in Zuid-Afrika sinds maart, Charlene uit Monaco Het gaat niet alleen om een ​​ernstige infectie van oor, neus en keel, beweren de minderjarigen…volgens de informatie in het tijdschrift Hier, gepubliceerd op 5 november 2021, is de gezondheidstoestand van de prinses eigenlijk zorgwekkender dan de officiële versie: de vrouw van prins Albert is eigenlijk Jarenlang verslaafd geweest aan een “gevaarlijke combinatie van slaappillen” Hij zal proberen zichzelf zo veel mogelijk te spenen.

Volgens een door het tijdschrift geciteerde bron dicht bij het paleis begon het allemaal met pijnstillers.oude wondgenezingGedurende 9 jaar zou prinses Charlene niet kunnen overleven zonder haar ontbijtgranen:Derivaten van Stilnox, Imovane en CarfentanilEen verslaving die ook zou correleren met zijn diepe ongemak met The Rock:Ze kon de druk en haat van enkele familieleden die haar tien jaar lang in stilte hadden laten lijden, niet langer verdragen.De 43-jarige ex-sporter zou ook last hebben van eet stoornissen, In aanvulling op “Echte, chronische KNO-problemen”.

Officieel gemotiveerd door een missie om de neushoorn te beschermen, verliet prinses Charlene het vorstendom aan het begin van het jaar in de hoop beter te worden, door zichzelf een pauze van twee weken te gunnen in haar thuisland en haar kinderen Jack en Gabriella (6 jaar oud) achter te laten. achter… Ze heeft haar tassen op een uitzonderlijke plek neergezet, zoals isolatie van de wereld: Thanda-wildreservaat, gelegen in het KwaZulu-Natal-gebied (drie uur rijden van Durban), waar Charlene zich vestigde in de luxe iZulu-villa. Villa kunnen we ook zien op Instagram-foto’s.

Geïmproviseerd detoxcentrum

Helaas kreeg de prinses door haar oor-, neus- en keelproblemen niet de verlichting waar ze op gehoopt had, waarvoor ze de afgelopen maanden meerdere keren geopereerd moest worden. Bezorgd over de gezondheid van zijn vrouw, zou prins Albert dat ook zijn speenvolgorde : “Als de verslaving van Charlene volledig taboe is op The Rock, weet iedereen dat. Dus maakte Albert gebruik van zijn geografische afstand om hem te vragen alles te stoppen. Charlene boog voor haar wil‘, meldt een familielid.

READ  Moeilijke terugkeer naar het normale culturele leven