Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Castlevania keert als eerste terug in Dead Cells – GameSpot

Bijna een jaar lang hielden Motion Twin en Evil Empire het geheim ongebroken: de volgende aanvullende inhoud voor dode cellen Het wordt begin 2023 uitgebracht en is gebaseerd op de cult Castlevania-franchise, een van de belangrijkste inspiratiebronnen voor de beroemde schurk. Ter gelegenheid hiervan wordt deze DLC de meest ambitieuze Motion Twin en Evil Empire ooit gemaakt. We kunnen rekenen op twee biomen die de vorm aannemen van de buitenwijken van Dracula’s Castle en het kasteel zelf. Spelers zullen kenmerkende wapens (zweep, bijl, wijwater) gebruiken tegen even beroemde vijanden (sirenes, bottenwerpers, spookachtige schilden), om nog maar te zwijgen van drie baasgevechten, waaronder een waarvan de identiteit niet moeilijk te raden is.

Maar deze DLC, die € 10 kost in plaats van de gebruikelijke € 5, gaat verder dan normaal door Richter Belmont en Alucard op te roepen, de helden die centraal staan ​​in een nieuw scenario dat spelers zal helpen bij het navigeren door het doolhof van Dracula’s kasteel en rust ze uit met krachtige wapens. Oh, en als de make-over van de trailer je honger heeft gewekt, bevat deze bonuscontent meer dan 60 Castlevania-nummers, origineel of opnieuw bedacht. Uiteraard een royale selectie inclusief dat Vampier moordenaarEn de Bloederige tranen of Goddelijke rassen.

Een eerbetoon aan Dead Cells en een kans voor Castlevania

Deze samenwerking is een groot voorrecht dode cellen Wat een uitkomst voor de Castlevania-licentie, waarover opnieuw moet worden gesproken in de vorm van een paar marketingbewegingen (plus de volgende Netflix-serie) voordat ze een dezer dagen weer opduiken met een aantal nieuwe projecten, zoals het moet gebeuren. de stille heuvel. Onthoud, vóór advertenties Stille transmissie Afgelopen oktober verdubbelde Konami de pointers door bijvoorbeeld tie-ins te maken met Dead by Daylight. Men kan zich gemakkelijk voorstellen dat de advertentie-inhoud van Castlevania dode cellen Hij reageert op een vergelijkbare strategie, namelijk om de franchise een beetje in gedachten te houden voordat hij zijn terugkeer goed en terecht aankondigt.

READ  Microsoft Surface Laptop 4 13,5-inch laptoptest: Intel's versie is strak, maar minder krachtig dan AMD

We hebben KONAMI kunnen overtuigen om ons deze echte en iconische platformgame te laten recreëren, en we genoten van elke minuut die we besteedden aan het maken van onze eigen liefdesbrief aan de grootvader van Dead Cells, waarmee we de Castlevania-serie terug naar zijn roots brachten. We hopen dat we recht hebben gedaan aan de game die duizenden anderen heeft geïnspireerd en het was een absoluut voorrecht om aan dit project te werken“Mogen we lezen? stoom-.