Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Casemiro’s komst naar Parijs kristalliseert zich uit in Real Madrid!

Op zoek naar een professionele doelman richtte Paris Saint-Germain zijn pijlen op Casemiro. En Real Madrid sluit niet per se de deur.

Ancelotti bereidt zich al voor om Casemiro . te vervangen

De situatie van Real Madrid in Madrid, housemero Hij zou Real Madrid aan het einde van het huidige seizoen kunnen verlaten. Onder contract tot juni 2025 wordt de 29-jarige middenvelder in de ogen van coach Carlo Ancelotti niet langer als een vaste waarde beschouwd. Volgens de informatie van de krant zou de voorzitter van Madrid, Florentino Perez, bereid zijn hem te laten gaan als zijn bod meer dan 60 miljoen euro zou bedragen. de nationale.

Het bedrag zal grotendeels in de Paris Saint-Germain-ketens zitten. Niet langer per se afhankelijk van Neymars moeder, Carlo Ancelotti Hij heeft zijn opvolger al gekozen. Sterker nog, de Iberische media leggen het uit Merengues zal geïnteresseerd zijn in het profiel van Wilfried NdidiLeicester City, verdedigende middenvelder.

De 24-jarige Nigeriaanse international heeft een nettowaarde van €60 miljoen op de gespecialiseerde website Transfermarkt. Volgens El Nacional willen de executives van Real Madrid van hem een ​​waardige erfgenaam maken. housemero Vanaf volgend seizoen. Daarom bereidt de huidige leider van het Spaanse kampioenschap zich voor om Casemiro op te volgen, maar Chelsea kan de plannen van PSG in deze zaak verpesten.

PSG Mercato: Chelsea is klaar om de plannen van Parijs te verpesten?

Op basis van dagelijkse informatie El Nacional, de Blues zullen in pole position staan ​​om een ​​handtekening te bemachtigen housemero. Nadat de Braziliaanse international indruk had gemaakt op Real Madrid, had Chelsea-coach Thomas Tuchel zijn management gevraagd alles in het werk te stellen om de nummer 14-speler van Mering te rekruteren. Dan zou de Engelse club de grote manoeuvres in deze richting hebben gelanceerd.

READ  Divock Origi, een Supersub, is een superheld geworden

Vanaf de eerste contacten stond Casemiro open voor de interesse van Real Madrid. Ook volgens het Iberian Bulletin zal de voormalige advocaat van Zinedine Zidane bereid zijn de Spaanse hoofdstad te verlaten om zich in te zetten voor Blues. Voorlopig zal Tuchel in een goede positie verkeren om de landgenoot van São José dos Campos te verwelkomen, aangezien deze volgende zomer zijn woord heeft gegeven aan de aanvoerders van Chelsea. de Paris Saint Germain Dus hij kon worden overtroffen door zijn voormalige coach in deze enorme klap.

Dus waarschuwde Leonardo.