Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Caroline Margardon (zaak gesloten) vertelt over de relatie van haar moeder met Johnny Hallyday!

Caroline Margardon, die trouweDeal gesloten Je weet goed, het werd onthuld in zijn autobiografie vrij ! Verschijnt op donderdag 4 november door Plon Editions. Op de pagina’s onthulde een antiquair opmerkelijk het liefdesverhaal van zijn moeder met Johnny Hallyday…

Caroline Margardon Vestigde zich als een van de avatar-kopers vanDeal gesloten. Als hij vandaag onlosmakelijk verbonden lijkt met het programma, is hij zijn beste vijand Julian CohenMaar toch faalde ze Ze gooide de handdoek in de ring vanaf haar eerste post, zei ze: Frankrijk zondag. Op 15 oktober, moeder Overwinning en Alexander Ze schonk haar keuze uit voor de show, die ze niet serieus nam. Geld heeft altijd zijn afkeuring kenbaar gemaakt.”Vast en zeker“om eraan deel te nemen” Deal gesloten Toen de productie het voor het eerst oppikte. Ze saboteerde bijna haar programmakeuze.

Caroline Margaridon herinnert zich “spanningen” in het teamDeal gesloten

“De show stopte op een heel slecht moment. Uiteindelijk accepteerde ik de cast, maar via Skype toen de kantoren 600 meter van mijn winkels verwijderd waren en ik nog steeds aan nee denk. Voor de grap had ik waanvoorstellingen, ik zei alles.”. Ik wist niet dat de hoofden van Warner en France TV keken. Eigenlijk hadden ze een vrouw met een mondje nodig”, Ik heb opgemerkt. Ter gelegenheid van de release van zijn eerste boek, een autobiografie getiteld Sober vrij !, wordt donderdag 4 november gepubliceerd door Plon editions, Caroline Margardon geeft een interview aan onze collega’s van huidige vrouw. Ze verborg niets achter de schermen van haar leven, te beginnen met de scènes van haar levenDeal gesloten. In tegenstelling tot de schijn is het niet allemaal rooskleurig bij de kopersgroep van de show, onthult expert: “Met degenen met wie er spanningen zijn, neem ik aan dat ze niet bestaan. Natuurlijk vind ik ze niet allemaal leuk. Je moet je energie niet verspillen aan het vechten tegen onbelangrijke mensen. We moeten het bewaren voor degenen van wie we houdenHerken degene aan wie je jezelf het liefst wijdt Zijn geweldige vriendin Sophie Davant.

READ  "Er zijn duidelijke redenen, we accepteren ze"

Ze waren drie jaar samen, lang voordat ik werd geboren

Maar Jupiter onthult in haar boek een deel van haar privéleven. In feite de persoon die haar leven met haar deelt Pascal specifiek heb gevonden De relatie van zijn moeder… met Johnny Hallyday ! Ze waren drie jaar samen, lang voordat ik werd geboren. Het was mijn grootmoeder die me erover vertelde, ze verkocht de lont. Alle liedjes van Johnny, en ik ken ze uit mijn hoofd, we hebben er net naar geluisterd! Ik stel me Renee Margardon voor (Zijn vader, noot van de redacteur) Ik zou het helemaal niet leuk moeten vinden. Het grappige is dat hij daarna is getrouwd Sylvie Vartan, die precies het tegenovergestelde was van mijn moederonthuld.