Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Carlos Ghosn veroordeeld tot gouden pensioen in Libanon – Bevrijding

een ticket

Dit artikel is gereserveerd voor abonnees

Opnieuw het doelwit van een internationaal arrestatiebevel, leeft het voormalige hoofd van Renault-Nissan in luxe, omringd door de aparte sfeer van een land dat in een diepe crisis verkeert.

Wat hij ook zegt of denkt, Carlos Ghosn moet hem hebben overschaduwd Het nieuwe internationale arrestatiebevel die zojuist door de rechtbank van Nanterre tegen hem is uitgevaardigd op beschuldiging van misbruik van bedrijfsmiddelen, witwassen van geld en corruptie. Niet omdat hij iets gevaarlijks riskeert zolang hij in Libanon is, waar de autoriteiten die zijn onderdanen niet uitleveren hem beletten te reizen, maar vooral omdat deze nieuwe maatregel hem kan veroordelen tot de verlenging van zijn gouden afzondering, vastgebonden in zijn eerste thuisland dat verwelkomt hem en beschermt hem tegen de rest van de wereld die hem achtervolgt.

Het voormalige hoofd van Renault-Nissan, die sindsdien al het doelwit is geweest van een Interpol-arrestatiebevel Zijn geweldige ontsnapping uit Japan in december 2019Verborgen in een doos met audioapparatuur beleeft ze geen spannende avonturen meer in Libanon in crisis, terwijl de ruimte krimpt voor degenen die nog de middelen hebben om van het goede leven te genieten. Onlangs gezien tijdens een showpauze in de buurt van Beiroet, leek hij niet op zijn plaats tussen een kleine groep bankiers, ministers, ex-parlementsleden en zakenlieden, glimlachend en kletsend in feestkleding en kapsels…

READ  The Club: 3,8 miljard telefoonnummers te koop op Darknet