Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Carla Bruni: mini satijnen nachtjapon en maxi kraag, die haar godinnensilhouet onthult!

Nadat ze haar dochter afgelopen donderdag naar school had gebracht, trakteerde Carla Bruni zichzelf twee dagen lang in Italië. Daar kon ze haar rol als Mama Voor zanger en modelgebruik. Dus ik deed kan worden gefotografeerd in Venetië om stijlvolle outfit dat is er meer dan één geworden Hoofd. We zullen hier alles uitleggen.

Carla Bruni, een geweldige vrouw

Carla Bruni is een zanger en model van de oudere generatie. De tijd leek echter te zijn verstreken zonder hem fysiek te beïnvloeden. Dat was eind vorige week te merken. na Zijn dochter Julia keert voor het eerst terug naar de universiteitDe 54-jarige mooie Carla Bruni wist te zingen en modellenwerk te doen in Italië. Waar komt de aarde vandaan?.

Afgelopen vrijdag was ik aanwezig bij de mooie Carla Bruni Mooie avond Geschonken door Vanity Fair Italy aan het Filmfestival van Venetië. Dit was een kans voor haar om enkele van haar liedjes te zingen. Voor de gelegenheid maakte de zanger zich klaar Beste witte jurk voor haar babydoll-effect. Wat perfect haar modeluitstraling benadrukt. In sieraden koos ze het huis Bvlgari die luxe sieraden aanbiedt.

Mooi weekeinde

Vanaf zaterdag zeilde Carla Bruni Een paar kilometer naar het westen. Zo was het aan de Toscaanse kust, in Viareggio. Ze was te gast bij de Italiaanse rapper Jovanotti op het podium tijdens zijn zomertour. Daar mocht ze een trio spelen met de rapper, maar ook Gianni Morandi. Ze koos ervoor om er een te doen Italiaanse klassiekers Il cilo downloaden in clip. genoeg om Verover het publiek dat altijd met haar zong. Iedereen leek het lied uit het hoofd te kennen.

Het was dus een heel krachtig en mooi moment voor Carla Bruni. Zorg ervoor dat het hele publiek blij is en het weet Zijn lied uit het hoofd Het is het hoogtepunt van de zangeres. Zo beschreef de zangeres het op haar Instagram. Zo verklaarde ze dat “Sommige mensen zijn als de zon: Ze verwarmen de wereldMaak het beter, mooier en zachter. Sommige mensen zijn genereus, aardig en eenvoudig Sta hen bij als vreugde, stille gids. Sommige mensen zijn zo vrijgevig dat wanneer we dicht bij hen zijn, we alle hebzucht, alle wreedheid van het menselijk ras vergeten. Bedank Ali Ik heb je gisteravond gebeldEn de Het was erg indrukwekkend voor l“.

READ  Alexandra Henrión Claude dreigt de groep te verlaten na fatale uitspraak van Eric Naulieu (video)

fijne herinneringen

Het is dan ook een week vol emoties voor de mooie Carla Bruni. Nadat hij zijn jonge dochter voor het eerst terug naar de universiteit zag gaan. Ze heeft heerlijk kunnen besteden Bretels in hun land van herkomst. Daarom in het programma mooie kleding, mooie sieraden en vooral hele mooie herinneringen zijn optreden in de scène.

Het is dus terug naar school die goed begint voor de zanger en het model. Vanaf nu moest ze terug naar Frankrijk zijn dochter begeleiden op de universiteit en Hij vervolgt zijn carrière in Frankrijk Deze herinneringen aan Italië staan ​​altijd in zijn hart gegrift.