Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Call of Duty Vanguard: 90 Go op PS5, 61 Go op Xbox Series X en 56,6 Go op Xbox One | Xbox One

Iets eerder vandaag hadden we het erover Call of Duty Vanguard-gewicht En het feit dat Activision en Sledgehammer Games het gewicht van de game hebben verbeterd, daar hebben we vandaag het bewijs van met de officiële plaats die de game op consoles zal innemen.

Wanneer is de Call of Duty Vanguard-preload beschikbaar?

Product Call of Duty: Vanguard Het komt eraan en vandaag laat Activision ons weten wanneer het mogelijk zal zijn om de game te downloaden als je hem in digitaal formaat pre-ordert.

Op PS4 en PS5 is de preload van Call of Duty Vanguard beschikbaar in Noord- en Zuid-Amerika vanaf vrijdag 29 oktober om 06:00 uur. Voor alle andere landen, en dus Frankrijk, België en Zwitserland, zal de preload op 29 oktober om middernacht lokale tijd beschikbaar zijn.

Op Xbox One en Xbox Series X | S, Call of Duty Vanguard-preload is beschikbaar vanaf vrijdag 29 oktober om 06:00 uur KST.

Hoe groot is Call of Duty Vanguard?

goed nieuws ! Het gewicht van de game wordt aanzienlijk verlaagd in vergelijking met eerdere afleveringen. Hieronder staat de hoeveelheid gegevens die wordt gedownload en de ruimte die de game dan inneemt op de console.

  • PS5: 64,16 GB download en 89,84 GB SSD-opslag
  • PS4: 54,65 GB voor downloaden en 93,12 GB voor opslag op de harde schijf
  • Xbox-serie X | S: 61 GB downloaden, opslag 61 GB SSD
  • Xbox One: 56,6 GB download en 56,6 GB opslag op de harde schijf

De game zal dus lichter zijn op Xbox in vergelijking met PlayStation, ongeveer 30 GB verschil tussen PS5- en Xbox Series X-versies van de game.

READ  TousAntiCovid Verif valideert zeer snel passen in een bepaalde configuratie