Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bruno Hurcade, TF1 Miljonair-kampioen, legt in detail uit hoe hij met zijn geld omgaat

Bruno Hurcade, TF1 Miljonair-kampioen, legt in detail uit hoe hij met zijn geld omgaat

video- De recordhouder van overwinningen en winsten in het spel “12 Intermediate Coups”, gepresenteerd door Jean-Luc Reichmann, vertelt over zijn buitengewone reis naar Audrey Crespo Mara in “Sept à quatre”.

Geweldige algemene kennis, gevestigde beoordelingstechniek, 251 cumulatieve overwinningen en meer dan 1 miljoen euro gewonnen. Bruno Hourcade is de recordhouder van de spelshow. Negen maanden lang was hij midi-master voor “Les 12 cops de midi”, gepresenteerd door Jean-Luc Reichmann. Hij vertelt zijn ervaringen in een boek met de titel Ik ben een miljonair En deze zondag 14 april, in het beeld van Audrey Crespo Mara in de film “Sept à quatre”.

Zijn deelname aan de “12 Coups de Midi” is een samenloop van omstandigheden. Tijdens de quarantaineperiode keerde hij terug naar zijn gezin. Zijn moeder en grootmoeder zijn fans van de show, wat hem op het idee bracht om zich aan te melden. Om te oefenen legt hij werkbladen klaar. “militaire discipline”hij beschrijft. “Ik hou van lijstjes, en ik heb een methodische geest. Ik lees veel, en ik speel de hele tijd veel spelletjes. “Het brein is een spier zoals alle andere.”Hij ging verder.

Bedankt Elizabeth Taylor

Het is te danken aan een vraag over komedie AsterixZij is de actrice die Albert Uderzo inspireerde om Cleopatra te tekenen en daarmee een miljoen euro won. “Ik was niet in de staat van extase die dit moment verdiende.”herinnert zich Bruno Hourcade die vervolgens uitlegt: “Ik ben niet impulsief opgegroeid. Ik heb een geheimzinnig karakter. In oktober 2021 werd hij uiteindelijk uit de wedstrijd uitgeschakeld.

READ  Het fenomeen "One Piece" komt soms in bioscopen tot grote vreugde van enthousiaste fans

“Mijn ouders en grootouders hebben dat niet hun hele leven gehad, ook al hadden ze een veel zwaardere baan. Ik wilde de waarde van het geld behouden. Momenteel zijn we gelukkig, maar we vragen ons af: zou dat niet zo zijn?” onbeleefd zijn als je een miljoen euro wint dankzij een vraag over Elizabeth Taylor?”vraagt ​​de kandidaat die zelfs bij het uitgeven van zijn winst eenvoudig is gebleven.

“Mijn angst was om geld te verliezen, dus ik heb heel stille investeringen gedaan en nu ben ik begonnen met huurinvesteringen.”Hij legt uit. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om ook enkele uitstapjes te maken. “Niets is te impulsief of te gek.”Bruno Hurcade bevestigt.

Zie ook – “Het toetsenbord van de Mijnwerkersbrigade klinkt luider”: Jean-Luc Reichmann bespreekt de gevolgen van de uitzendingen van Leo Mattei

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >