Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Veronica Lebri is blind aan één oog: slachtoffer van een bloedstolsel, de actrice vertelt haar beproeving

Veronica Lebri is blind aan één oog: slachtoffer van een bloedstolsel, de actrice vertelt haar beproeving

Moeder van model Thylene Blondeau, Veronica Lepre was een populaire tv-presentator in de jaren negentig, en de voormalige M6-presentator interviewde onlangs journalist Cyril Sarah Cohen op Radio J. Tijdens dit interview interviewde de voormalige M6-presentator. Beroemde boerderij Ze vertelde over het bloedstolsel dat ze had opgelopen. Wat ertoe leidde dat hij het gezichtsvermogen in zijn linkeroog verloor.

“Ik verloor het gezichtsvermogen in mijn linkeroog toen ik de kamer binnenkwam. Ik had een bloedstolsel in de centrale ader. Ik ging in en uit. Al snel had ik geen licht meer in mijn oog en kreeg ik een bloedstolsel. De helderheid doet me pijn. “Het is heel vreemd, maar met witte lichten wordt het rampzalig.”Veronica legde het voor het eerst uit aan Bree.

Veronica Lepre: “Ik heb al die gruwelijke oogonderzoeken gehad”

“Ik viel in slaap en praatte met mijn kleine oogjes. Dit gaat belachelijk klinken. Ik was aan het oefenen om mezelf te overtuigen. Ik zei tegen mezelf: we hebben het licht uitgedaan voor een paar kleine dingen die ik niet meer wilde zien.” dingen die in ons leven gebeuren, dit is bijvoorbeeld Covid, maar het “zal elke dag vanzelf terugkomen.”In het bijzonder voegde de gastheer eraan toe. Veronica Lepre vertelde vervolgens over de medische tests die zij heeft ondergaan vanwege deze stolling.

“Elke dag sprak ik tegen mijn ogen. Zes maanden later vertelden de artsen me dat er bijna niets meer over was. De vlek is verdwenen. Ik heb alle vreselijke oogtesten ondergaan. Bij lasers worden voorwerpen in uw ogen geplaatst. Lichten altijd aan. HOp een dag zeiden ze plotseling tegen mij: “Maar hij heeft bloedvaten!” Veronica sloot uiteindelijk af voor Bree.

READ  De moeder van Eve Angeli: schattige foto van haar dochter met de voornaam van de zeer beroemde babyster (min één letter!)