Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Brad Pitt is verliefd op zijn nieuwe en mooie vriendin Ines De Ramon, een handlangersduo tijdens een afterparty

Brad Pitt Ze was de 31e deze donderdag 15 december in Los Angeles, tijdens een filmpreview Babylon, die de opkomst en ondergang van verschillende persoonlijkheden volgt tijdens de creatie van Hollywood. De 58-jarige acteur, die schittert in deze film, die naar verwachting in januari 2023 in Frankrijk uitkomt, droeg een elegant zwart pak en broek, samen met een wit overhemd. Volgens Mensenzou zijn gezienafterparty Speelfilm met zijn nieuwe compagnon: Ines de Ramon, sinds januari 2020 directeur van sieradenbedrijf Anita Ko Jewelry.

De exit komt slechts enkele weken nadat US Weekly, dankzij een bron, bevestigde dat het paar Hij was aan het daten“sindsdien al”weinig van mijZe werden op 13 november voor het eerst samen gefotografeerd, samen met Cindy Crawford en Rande Gerber, backstage bij een concert van Bono – U2-ster – in het Orpheum Theatre in Los Angeles.

Een relatie die nog steeds niet “exclusief” is?

Ook volgens deze bron de ex-man van Angelina Jolie – die familie is van Maddox, Pax, Zahra, Shiloh, Vivienne en Knox – “echt leukVeel voor haar nieuwe minnaar, zij is degene die, van haar kant, gescheiden is van haar man, Najm Vampier dagboeken Paul Wesley, eerder dit jaar. Brad Pitt en Ines De Ramonontmoet via een wederzijdse vriend,” De bron voegde eraan toe en legde uit dat dit laatste het geval is “Erg aangenaam”.

Ondertussen beweerde een tweede bron dat de nieuwe vriendin van de acteur “Schattig, leuk en levendig.” Zij zal het ook hebbenEen mooie persoonlijkheid“Hun relatie is nog steeds niet zo.”exclusiefMaar deze informatie is inmiddels enkele weken oud, het kan zijn dat deze niet meer relevant is.Hoe dan ook, de twee tortelduifjes lijken het prima naar hun zin te hebben samen.

READ  20.30 uur zondag - 'Je moest durven, het is verrassend', 'Stuck in front of my screen': nadat Jean Paul Rove Laurent Dillahous uitdaagde, bedanken netizens hem voor dit 'onvergetelijke' moment