Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Boursorama: Online bankieren biedt € 80 gratis en onvoorwaardelijk

Boursorama Banque biedt momenteel een bonus van € 80 aan voor het openen van een account voor de eerste keer. Dit is binnen enkele minuten gedaan, het is gratis en vrijblijvend.

Borsurama Bank blijft een reeks successen boeken. Onlangs gekozen bank online “Beste digitale bank van Europa” (Door D-Rating Agency) Het heeft zojuist een record eerste kwartaal van 2021 aangekondigd. Op 31 maart had het in Frankrijk minstens 2,8 miljoen klanten verzameld. Het moet gezegd worden dat zijn aanbod het meest concurrerend is onder banken (inclusief nieuwe banken).

Voorlopig staat het je zelfs toe Ontvang € 80 bonus bij het openen van de rekening voor de eerste keer. Daarbij komt nog dat Boursorama Banque in 13 jaar tijd de goedkoopste bank van Frankrijk is. In 2020 is dit het 55% van zijn klanten heeft geen bankkosten betaald. Bovendien is het gemiddelde per klant in 2020 7,75 euro. We zijn ver verwijderd van de 210 euro die de Fransen gemiddeld betalen bij een conventionele bank.

Om zijn demo hier te zien:

Ontdek het aanbod van Boursorama Banque

De belangrijke kleine details: De Boursorama Banque stelt geen afbetalingstermijnen vast. Met andere woorden, u hoeft geen bepaald inkomen te bewijzen en u hoeft niet voor uw rekening te betalen. Alles is gratis, registreer u gewoon en vraag uw kaart aan. Online bankieren wil u echt de vrijheid geven om het voorzichtig te testen om uw eigen mening over het aanbod te vormen.

READ  Verwijder deze kwaadaardige app die sneller dan 100.000 keer is gedownload

Borsurama Bank heeft alles ontdekt

Met bijna 3 miljoen klanten versloeg Borsurama Bank alle “online” competities. Het valt nu conventionele banken aan met de wens om tegen 2025 4,5 miljoen klanten te bereiken. Op die manier wordt het een cruciale speler onder de Franse bankgroepen. Ter herinnering, het is nog steeds eigendom van de Société Générale – hoewel het een grote mate van onafhankelijkheid behoudt.

Op het gebied van bankproducten voldoet Boursorama Banque aan alle eisen. Het aanbod van Ultim, dat ook het primaire aanbod is, concurreert rechtstreeks met de formaten van internetbankieren. Ook als u zich in het buitenland bevindt, kunt u uw aankopen zonder commissie betalen. Het enige dat de moeite loont, zijn opnames (na de derde maandelijkse trekking) in vreemde valuta. Zelfs nieuwere banken die gespecialiseerd zijn in reizigers, doen het niet goed.

Om de verovering van klanten voort te zetten, wil Online Banking de meest concurrerende van alle producten zijn. Van sparen tot aandelenmarkt, leningen of zelfs verzekeringen, het is de Boursorama Banque die de laagste kosten in rekening brengt (of in de meeste gevallen zelfs geen). De meeste nerds zullen ook blij zijn te weten dat ze (premium) digitale media hebben die de nieuwe banken waardig zijn. We zijn ver verwijderd van de oude interfaces die in de meeste traditionele netwerkbanken worden aangetroffen.

We zullen ook merken dat het introduceert Gratis Visa Premier-bankkaart. Het is de enige bank in Frankrijk die een kaart van deze standaard zonder voorwaarden en zonder kosten aanbiedt. Het zal u toelaten om voordelen te verkrijgen in termen van verzekering en garanties. Over het algemeen kost het tussen de 10 en 15 euro per maand om deze kaart in een meer traditioneel etablissement te krijgen.

READ  Lijst met bekende problemen voor patch 10.0.7 - World of Warcraft

Voor meer informatie kunt u deze hier vinden:

Ontdek het aanbod van Boursorama Banque