Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bob the Fish, een geliefde kunstenaar in de culturele scene van Caen, heeft ons verlaten

Bob the Fish, een geliefde kunstenaar in de culturele scene van Caen, heeft ons verlaten

Zie mijn nieuws

Het nieuws brak op zondag 24 maart 2024. Artiest en DJ Pop the Fish is dit weekend overleden na een verwoestende hartaanval. Oorspronkelijk afkomstig uit Caen (Calvados), In Zwitserland was het een groot succes Hij trad meerdere malen op in Beauregard.

Hij had zojuist zijn achtenveertigste verjaardag gevierd

Veel mensen uit Caen dansten op zijn elektrische beats op het Beauregard FestivalOf op het studentencarnaval of in de nachtbars van Caen. Ook zagen we hem regelmatig in de stad op zijn gele fiets, altijd met een glimlach op zijn gezicht. Tenzij je profiteert van zijn legendarische gevoel voor humor tijdens een van zijn vele hoofdartikelen…

Pop de vis Wij zijn vertrokken, Slachtoffer van een hartaanval In het weekend van 23 en 24 maart 2024. Hij werd geboren op 16 maart 1976 en had net zijn 48ste verjaardag gevierd. Het nieuws verspreidde zich zondag via zijn Facebook-account, waar de tekenen van genegenheid sindsdien zijn toegenomen.

Een onwaarschijnlijk succes… in Zwitserland!

Een kunstenaar in hart en nieren Vijgen staan ​​symbool voor het lokale culturele landschapvond begin jaren 2000 succes… in Zwitserland!

We vertelden dit ongewone verhaal in mei 2021, voor lange doeleinden Een foto gepubliceerd in het weekblad Côte Caen.

Ik was een festivalganger op de Route du Roc en speelde op de camping toen een beroemde Zwitserse radio-omroeper langsliep. Hij nam mij op en gebruikte het geluid van het nummer in zijn show.

Pop de vis

Het stuk in kwestie, Lucas en Martin in het zwembad, zal een jaar lang herhaaldelijk worden uitgezonden. Het begin van een ruim twintig jaar durende liefdesrelatie met zijn Zwitserse fans, die hij regelmatig bezocht.

READ  Hij onthult het vreselijke briefje dat een stewardess hem tijdens een vlucht heeft gemaakt (video)

“Iedereen zegt Bob”

Bob, zoals iedereen hem noemde, wilde niet dat de pers zijn echte naam zou publiceren.

Video's: Momenteel op Actu

Iedereen zegt Bob, dat is al jaren zo. Zelfs in mijn familie noemt niemand mij bij mijn voornaam.

Pop de vis

De familie Cain stond er ook om bekend Zijn buitensporige smaak in de populaire cultuur, in het bijzonder de wereld van science fiction“De verovering van de ruimte en zijn technologieën, en de cultuur van manga en anime,” Kunnen we verder lezen Zijn pagina op Facebook.

Een passie die hij deelde in zijn beroemde boek pop galerijaan de Rue Saint-Martin 61, waar hij verschillende tentoonstellingen organiseerde. De prachtige stad van goud, Goudorak, de levende doden of SterrenpoortZijn inspiratie en creativiteit waren grenzeloos. Wij zullen hem heel erg missen.

Volg al het nieuws uit je favoriete steden en media door je te abonneren op Mon Actu.