Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Boa constrictor gespot in een koffer dankzij röntgenfoto’s op de luchthaven van Tampa, Florida

Tampa, Florida, ontdekten luchthavenbeambten een slang van een meter lang in de bagage van een passagier.

Grote verrassing voor bewakers op Tampa Airport, Florida. Bij het röntgenonderzoek van de bagage van de passagiers ontdekten ze een enorme boa constrictor van meer dan een meter lang.

Op de foto, gedeeld op sociale media door een TSA-woordvoerster (ASSDeze vrijdag werd het dier in een hoek van de koffer geplaatst, tussen een laptop en een paar schoenen.

Deze verrassende ontdekking werd gedaan op 15 december, aldus woordvoerster Lisa Farbstein, in een interview met CNN. Het bureau bracht vervolgens de luchtvaartmaatschappij op de hoogte, die de passagiers niet toestond aan boord te gaan.

precedenten

Het is niet de eerste keer dat Amerikaanse luchthavenbeambten dieren in bagage ontdekken. Zoals onze Amerikaanse collega’s zich herinneren, werd in 2019 een ringslang van ongeveer dertig centimeter lang gezien bij een checkpoint op Newark International Airport.

Vorig jaar ontdekten TSA-agenten op de luchthaven van Miami een slang gewikkeld in een sok, die verborgen was op de harde schijf van een computer. De passagier uit Barbados kreeg een boete en het dier werd in beslag genomen.

READ  Het Franse leger beschuldigt Wagners huurlingen van het oprichten van een massagraf dat in José . is ontdekt