Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blizzard Shadowlands en Level 50 Sesame worden toegekend aan oude spelers – World of Warcraft

Ben je nog geen eigenaar van Shadowlands? Post wacht op je! Tot 5 september 2022 kun je je gratis exemplaar van de basisversie van Shadowlands krijgen, evenals het bonusniveau 50, op de Battle.net-app. Geniet van de volledige Shadowlands-ervaring en bereid je voor op de release van Dragonflight later dit jaar.

Moslahat

Alle Battle.net-accounts die momenteel geen Shadowlands-uitbreiding hebben en in het verleden een accountgekoppelde uitbreidingslicentie hebben, ontvangen de basisversie van Shadowlands en een gratis personageniveau 50-bonus (geen aankoop vereist).

Battle.net-accounts zonder een eerdere uitbreidingslicentie die is gekoppeld aan een van hun World of Warcraft-accounts of die al Shadowlands in een van hun accounts hebben, ontvangen geen gratis Shadowlands-exemplaar.

Hoe krijg ik mijn cadeau?

Voer de volgende stappen uit om uw geschenk te ontvangen:

  1. Start de Battle.net-app en log in.
    • Als je de app nog niet hebt geïnstalleerd, kun je: Download hier.
  2. Klik op het cadeaupictogram * rechtsboven in de app, naast het meldingsbelpictogram.
  3. Zoek in het bevestigingsvenster je cadeaus en klik op de knop Verzamelen.
  4. Speel World of Warcraft® en geniet van je gratis Shadowlands Base Edition en level 50 bonus.

We hopen dat je geniet van deze geschenken en dat je reis naar het hiernamaals vol avontuur en actie is. Regelmatig raadplegen https://worldofwarcraft.com/fr-fr/news Blijf op de hoogte van nieuws over niet alleen World of Warcraft en Shadowlands, maar ook over de release van Wrath of Lich King Classic op 26 september en Dragon Flight later in 2022. Tot ziens in Azeroth!