Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blizzard lanceert pre-orders voor € 1.100 Alexstrasza Statue – World of Warcraft

Blizzard heeft zojuist pre-orders gelanceerd voor een nieuw beeldje gewijd aan Alexstrasza. Met een hoogte van maar liefst 52 cm en een gewicht van 6,5 kg mag Lieuse-de-Vie voor het bescheiden bedrag van 1100 euro met trots op uw plank staan.

Het Alextsrasza-beeldje staat gepland voor september 2023. De afgelopen maanden heeft Blizzard ons echter gewend aan vroege releases van bepaalde producten. Dus de eerste kopers kunnen het binnen de komende zomer krijgen.

U kunt uw exemplaar reserveren via Blizzard-uitrusting. Hopelijk is het niet in een (grote) envelop verzonden.

Alexistraza, de Drakenkoningin, is geliefd bij haar familie en belichaamt het hart van de drakenmensheid. Als onderdeel van de reis van de Rode Draak kreeg ze de opdracht van de reus Eonar om ervoor te zorgen dat het leven in de wereld bloeit. Hoewel ze haar gigantische krachten heeft opgeofferd om Deathwing te stoppen, blijft Alexstrasza de machtigste draken en een dappere bewaker van Azeroth. Breng Alexstrasza, leider van de Red Dragonflight, naar huis met het nieuwe premium standbeeld van Blizzard. Alexstrasza is 52 cm hoog. Het beeldje zit vol met authentieke details, gebeeldhouwd en met de hand beschilderd door kunstenaars van Blizzard.

READ  De oorsprong van het leven op aarde eindelijk verklaard dankzij monsters genomen van een asteroïde?