Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blizzard beantwoordt eindelijk die grote vraag over het lot van de Sylvanas

In de nabije toekomst, wereld van blikjes Het moet geschikt zijn voor Patch 9.2, de tweede grote update van de uitbreiding Schaduwlanden. Op het menu: nieuw territorium, nieuwe raid, seizoen 3 van Mythic+, nieuwe huisdieren en boten, en vooral het einde van de huidige verhaallijn waarin de bewaker en zijn volgelingen in Zereth Mortis worden geconfronteerd. Tot dan had Blizzard zojuist de grote vraag over het lot van de Sylvanas beantwoord.

Kinetiek gericht op Sylvana

Sinds 23 november 2020 zijn spelers geworden wereld van blikjes Kan deelnemen aan nieuwe activiteiten toegestaan Schaduwlanden, de nieuwste uitbreiding van de populaire MMORPG van Blizzard. De huidige verhaallijn eindigde met een verpletterende nederlaag voor Sylvanas Windrunner in het Sanctum of Domination, geleverd door Gêolier aan zijn tegenstanders. Filmscène waarin Queen Banshee in elkaar zakt na een aanval van deze machtige tegenstander.

Om meer te weten te komen over het lot van Silvanas, spelers wereld van blikjes Helaas zul je moeten wachten op patch 9.2. Een nieuwe set inhoud zou deze verhalende boog moeten sluiten en ons laten weten of Andduin zal slagen. Maar tot die tijd wilde Blizzard spelers laten wachten op een nieuwe scène genaamd ‘Broken Legacies’. Alleen gebaseerd op Sylvanas, zou het tussenfilmpje moeten dienen als een voorloper van Patch 9.2. Je zult het op tijd kunnen ontdekken wanneer de volgende grote update voor . arriveert SchaduwlandenOf ontdek in de onderstaande video wat er uiteindelijk met Banshee gebeurt.

https://www.youtube.com/watch?v=Ay0kAVRyok

In deze filmscène zullen de critici van Silvanas teleurgesteld zijn als ze horen dat Silvanas uiteindelijk haar ogen opent. Logische opmerking, dat alleen Banshee de groep naar de bewaker kan leiden, en deze kent zijn plannen. Ga naar het Zereth Mortis-gebied in deze 9.2-patch, genaamd “einde van de eeuwigheidHet valt nog te bezien wat de toekomst van Silvanas zal zijn. Banshee is nog steeds de bron van veel schaamte en de gastheren lijken niet geneigd haar misdaden gratis te vergeven.

READ  De Chinese rover "Zhurong" begint de Rode Planeet te verkennen