Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blind heeft zijn contract bij Ajax Amsterdam opgezegd

Blind heeft zijn contract bij Ajax Amsterdam opgezegd

De Nederlandse internationale verdediger Daley Blind heeft zijn contract bij Ajax Amsterdam beëindigd dat in juni 2023 afliep, zo maakte de club dinsdag bekend waar hij het grootste deel van zijn carrière heeft doorgebracht.

De afgelopen dagen hebben we een akkoord bereikt met Daly om zijn contract te beëindigen. Ik hoop dat hij een andere club vindt om zijn succesvolle carrière af te sluitenDat zegt Ajax-voorzitter Edwin van der Sar in een persbericht van de club.

Zijn contract, dat zou aflopen op 30 juni 2023, loopt af op 31 december 2022.zei Ajax en voegde daaraan toeDaly zal tijdens een wedstrijd in ArenaA afscheid kunnen nemen van de fans“.

Blind kwam op achtjarige leeftijd bij Ajax en droeg van 2008 tot 2014 en van 2018 tot 2022 het beroemde rood-witte shirt van het eerste elftal, na een periode in de Premier League bij Manchester United van 2014 tot 2018.

Hij won zeven landstitels en twee edities van de Nederlandse beker. Blind, wiens vader Danny tussen 1986 en 1999 voor Ajax speelde en later de club coachte, speelde 333 wedstrijden voor de meest succesvolle Nederlandse voetbalclub en scoorde daarin 13 doelpunten.

Dit seizoen speelde hij dertien competitieduels en vijf Champions League-duels.

De 32-jarige verdediger (97 interlands, 3 goals) startte voor Nederland op het WK 2022 in Qatar, waar Oranje in de kwartfinales werd uitgeschakeld door wereldkampioen Argentinië op strafschoppen (2-2, 4 punten) , tab naar 3. ).

READ  "Ik heb niet over geld gesproken met Florentino Perez en Nasser Al-Khelaifi", bevestigt Mbappé