Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blijf op de hoogte van de nieuwste update voor uw Samsung Galaxy

Blijf op de hoogte van de nieuwste update voor uw Samsung Galaxy

Het lijkt erop dat de update naar One UI 6.1 niet veel Samsung Galaxy S23-gebruikers heeft overtuigd. Oplaad-, verwarmings- en zelfs prestatieproblemen worden op internet gedeeld.

Samsung Galaxy S23 Ultra, S23 Plus en S23 // Bron: Arnaud Gelineau – Frandroid

Het is duidelijk dat de nieuwste One UI-update van Samsung niet unaniem wordt geaccepteerd. Begin deze maand vernamen we dat het problemen veroorzaakt met de vingerafdruklezer, een erg vervelende bug in de Galaxy S23. Maar daar houden de problemen niet op.

Op Reddit deelden verschillende internetgebruikers de problemen waarmee ze te maken kregen met hun Samsung-smartphones sinds de update naar OneUI 6.1

Problemen tegengekomen

Zo kunnen we lezen dat de Galaxy S23+ Het kan meer opwarmen, zelfs in de standby-modus, sinds de laatste update. Anderen hebben lagere oplaadsnelheden en een kortere levensduur van de batterij op hun smartphones opgemerkt.

Het opladen van smartphones is nu beperkt tot 80% in plaats van 85% vóór de update, wanneer de bescherming tegen batterijveroudering is geactiveerd.

Deporteer andere internetgebruikers Autonomieproblemen Op mijn Galaxy S24 Ultra of Galaxy S23 FE lijkt het probleem dus van invloed te zijn op alle smartphones die getroffen zijn door de update naar One UI 6.1.

Zullen binnenkort andere smartphones worden getroffen?

In mei zou Samsung de One UI 6.1-update blijven publiceren, speciaal voor de Galaxy S22-generatie. Op dit moment heeft het merk de ondervonden problemen niet bekendgemaakt.

Hopelijk kan het merk een oplossing bieden aan mensen die getroffen zijn door deze verschillende bugs.


Wil je de beste Frandroid-artikelen op Google Nieuws vinden? Je kunt volgen Frandroid op Google Nieuws Met één klik.