Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Billy Crawford schaamt zich zo voor een vraag over Laurie’s ex: “Mijn vrouw is hier!”

Billy Crawford schaamt zich zo voor een vraag over Laurie’s ex: “Mijn vrouw is hier!”

Ongelooflijk maar waar: Billy Crawford Hij is een van de deelnemers in het twaalfde seizoen van dans met de sterren…en hij is al teruggekeerd naar Frankrijk voor een serieuze training. De tijd verstreek, het was niet erg verrassend om de artiest in onze landsgrenzen te ontmoeten omdat hij daar waanzinnig succes kende, vooral met zijn succes. BijhoudenEn hij was dol op een beetje Frans. Maar die periode is voorbij en het is lang geleden dat hij geen relatie meer heeft met Laurie Bester. Sindsdien heeft iedereen zijn leven grotendeels weer opgebouwd.

Ze heeft een gezin en ik ook

Het waren Billy Crawford en Laurie is dol op Tussen 2002 en 2004. Gevraagd naar deze dichteres aan onze collega’s van tv sterHij legde uit dat hij niet specifiek met zijn ex-vrouw communiceerde. “helemaal nietBevestigt. Ze heeft een gezin en ik ook. Ik ben 40 jaar en “ik ben liever alleen”. We feliciteerden elkaar toen onze kinderen werden geboren, maar daar bleef het bij. Mijn vrouw is hier!“Het water gutste onder de bruggen vandaan en Laurie was al de moeder van kleine Nina, in augustus 2020. Een paar weken later verwelkomde Billy zijn kleintje. Amari in zijn leven. Kan hij echter rekenen op de stem van Laurie Bester om hem naar de overwinning te leiden en uiteindelijk Tyke op te volgen – die seizoen 11 in 2021 won -? In de toekomst zal ik het vertellen.

Als Billy Crawford de trofee aan het einde van de show wilde optillen, zou er iets meer voor nodig zijn dan Lowry steunen. Het zal natuurlijk nodig zijn om indruk te maken op de kijkers, evenals op de nieuwe jury van het programma, bestaande uit François Allu, Bilal Hassani, Chris Marquez en Marie-Agnès Gillot. “Het is een grote uitdaging voor mijstelt de Filipijns-Amerikaanse zangeres gerust. Ik wilde nieuwe dingen proberen en andere manieren van dansen ontdekken. Ik ben al bijna dertig jaar kunstenaar, maar ik heb nog nooit zoiets gedaan. Het zal me meer vertrouwen in mezelf geven. Natuurlijk doe ik het ook voor mijn gezin.Ter herinnering, Laurie probeerde het ook te wagen. Helaas behaalde ze slechts de 4e plaats in de seizoen 3 rating in de armen van Christian Millet…

READ  Belangrijkste doelgroepen: Einde van 'Ik beloof' op TF1, een kleine leider met 3 miljoen, maar France 2 TV heel dichtbij - theater op M6 voor France 3 - W9 en TMC boven 1 miljoen