Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bij schulden vraagt ​​de verzekeringsmaatschappij Luko om een ​​versnelde beschermingsmaatregel te openen

Bij schulden vraagt ​​de verzekeringsmaatschappij Luko om een ​​versnelde beschermingsmaatregel te openen

Van de 180 medewerkers is nog geen banenverlies gepland. Adobe Stock

Deze applicatie is bedoeld om te verkrijgenEen schuldspread van 45 miljoen euroVan jonge fotografie gemaakt in 2018.

Luko Insurance heeft gevraagd om een ​​versnelde voorzorgsmaatregel te nemen om de betaling van zijn schulden te vergemakkelijken, die het zaterdag heeft vernomen, Bevestiging van informatie van L’Argus de l’Assurance. “Aanvraag openen (Van het maken van een back-up, opmerking van de redacteur) gebruiktHij vertelde AFP over een bron die bekend is met de zaak. Volgens L’Argus de l’Assurance is het verzoek ingediend bij de handelsrechtbank van Bobigny en heeft het tot doel “Een schuldspread van 45 miljoen euroDe start-up opgericht in 2018. Het bedrijfsmodel van Luko is “Goed“en begin”volhardend”, bevestigt de bron dicht bij het dossier, die aangeeft dat er bij de 180 medewerkers nog geen banenverlies gepland staat.

Het verzoek om vrijwaring te openen komt na twee overnames door Luko in 2022: eerst van de Duitse verzekeraar Coya in januari en vervolgens van de Franse onbetaalde huurverzekeringsspecialist Unkle in maart. De inzamelingsactie was gepland om Luko na die twee overnames nieuw geld te bezorgen, maar dat is nooit gebeurd, en dus heeft het bedrijf in april nooit een betaling van € 12 miljoen gedaan. richting Unkle, zoals L’Argus de L’Assurance uitlegt.

En de gespecialiseerde media bevestigen dat het verzoek om beschermingsmaatregelen tot doel heeft de volledige schuld van 45 miljoen euro die Luko is aangegaan met zijn schuldeisers te herschikken, en niet alleen de 12 miljoen euro die hij aan oom verschuldigd is. Luko claimt op zijn site meer dan 400.000 verzekerden en een aanwezigheid in verschillende Europese landen. Aanvankelijk gespecialiseerd in woningverzekeringen, is het sindsdien gediversifieerd naar lenersverzekeringen.

“data-script =” https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js”>

READ  Elon Musk stelt zijn voorwaarden om $ 6 miljard te doneren tegen honger in de wereld