Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bij abortus ‘botsen’ twee ‘vrijheden’, waaronder de vrijheid voor ‘kinderen om te leven’: bevrijding

Bij abortus ‘botsen’ twee ‘vrijheden’, waaronder de vrijheid voor ‘kinderen om te leven’: bevrijding

De Bretonse miljardair en grootaandeelhouder van Vivendi werd woensdagmiddag 13 maart gehoord door plaatsvervangers van de onderzoekscommissie naar TNT-frequenties. In kwestie: CNews en C8, waarvan de uitzendlicenties verlopen.

Dit is waar commentaar op is gegeven, maar zelden wordt gezien: de aanwezigheid van Vincent Bolloré voor de plaatsvervangers van de onderzoekscommissie naar de vernieuwing van de TNT-frequenties, op woensdag 13 maart, als eigenaar van met name de CNews- en C8-kanalen , onderscheidt zich als een evenement. Twee jaar geleden, in januari 2022, veranderde zijn optreden voor een andere onderzoekscommissie, onder media-aandacht, in de Senaat in een maanshow, waarbij Bolloré graag gek speelde voor een publiek van laffe gekozen functionarissen. Sindsdien hebben C8 en CNews nog steeds een reeks berispingen ontvangen van Arcom, de media- en digitale toezichthouder. Opnieuw dinsdag, inclusief a “voorzichtigheid” Nadat Pascal Braud in september bedwantsen aan migratie koppelde.

De miljardair stelde niet teleur: ongeveer een uur na zijn beëdiging stond hij vol glimlachen voor een vijftiental fotografen en werd hij ondervraagd over de vrijwillige abortus van de zwangerschap. Voor deze praktiserende katholiek twee “Vrijheden” z “botsen”, Inclusief dat ‘Kinderen om voor te leven’ Hij deed deze verklaring twee weken na een verhit debat over de kwestie van abortus, aangewakkerd door een katholiek programma uitgezonden op C News.

Hij wordt geconfronteerd met een twintigtal plaatsvervangers, waaronder het hoofd van de commissie, Ennahdha-parlementslid Quentin Bataillon, en de rebellenrapporteur Aurélien Santoul. Ook aanwezig: Louis Boyard, een last-minute gast in de plaats van zijn collega Aymeric Caron. LFI-plaatsvervanger, voormalig columnist voor C8's Star Show, Raak mijn televisie niet aan, Hij was het middelpunt van controverse in het najaar van 2022, nadat hij ernstig werd beledigd door Cyril Hanouna. Het is de serie die er vorig jaar toe leidde dat de zender een boete van 3,5 miljoen euro kreeg.

READ  François Hollande is de stem van een van de personages in de animatieserie "Silex and the City"

Meer informatie volgt…