Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Biden verbindt zich niet tot een handelsdeal met het VK

De Amerikaanse president Joe Biden onthield zich op dinsdag 21 september van elke verbintenis tot een vrijhandelsovereenkomst met het Verenigd Koninkrijk, en merkte alleen op dat ‘Discussies voortgezet’, waar u de Britse premier en de waarschuwing van Noord-Ierland ontvangt. “We moeten eraan werken”Hij zei, samen met Boris Johnson in het Witte Huis, in antwoord op een vraag over de handelsovereenkomst die de Britten graag wilden toeslaan. ‘Discussies gaan door’ Hierover zei de Amerikaanse president opnieuw.

Joe Biden waarschuwde hier ook voor “Ik hou helemaal niet van” ik snap het ‘De Ierse grens veranderen’ Na Brexit met een garantie, in verband met een mogelijke handelsdeal, dat het ongeveer gaat ‘twee verschillende thema’s’. Vorige week koppelde de voorzitter van het Amerikaanse Huis, democraat Nancy Pelosi, het respecteren van het Noord-Ierse vredesakkoord – dat voorziet in een open grens met de Republiek Ierland – expliciet aan eventuele handelsbesprekingen met Londen.

De Britse regering voert momenteel post-Brexit-onderhandelingen met het Europese blok over de douaneregelingen van de Britse boycot.

Britse premier Boris Johnson dinsdag ontvangen in Oval Office ‘Goede vooruitgang’ Recente ontwikkelingen in de relatie tussen Londen en Washington. Daarom is hij gekwalificeerd als: “Prachtig” Opheffing van beperkingen voor buitenlandse reizigers die de Verenigde Staten willen binnenkomen. Boris Johnson prees ook de onlangs gesloten strategische overeenkomst tussen zijn land en de Verenigde Staten en Australië, die Frankrijk woedend maakte.

READ  In Mali, de vrijlating van de Colombiaanse non Gloria Cecilia Narvez die in 2017 werd ontvoerd.