Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beyond Good & Evil 2: Game-annulering is “slechts een kwestie van tijd” | Xbox One

Hij kwam in 2017 weer op de voorgrond na jaren van verschillende geruchten, Voorbij goed en kwaad 2 Het is een langverwachte titel voor gamers. De laatste keer dat we over de game hoorden, was helaas de aankondiging van de pensionering van Michel Ancel uit de wereld van videogames in september 2020.

Destijds wilde Ubisoft ondanks alles gerustgesteld worden, waarbij ze opmerkten dat de titel een belangrijke mijlpaal in zijn ontwikkeling was gepasseerd. Sindsdien hebben we niets meer van de game gehoord en het project ziet er nu kwetsbaarder uit dan ooit.

Ontwikkeling midden in een crisis

Via Tom Henderson We wisten dat de studio van Montpellier in rep en roer zou zijn. Het gebrek aan creatieve richting sinds de start van het project, verergerd door het vertrek van Michel Ansel, zal een duidelijke oorzaak zijn van wat wordt beschreven als een ontwikkelingscrisis.

Hij stelt ook dat het voor sommige ontwikkelaars slechts een kwestie van tijd is voordat het project officieel wordt gesloopt.

De ontwikkeling van de game is gestagneerd vanwege een gebrek aan creatieve richting sinds de ontwikkeling van de titel begon, nog verergerd door het vertrek van Michael Ansell uit de studio in september 2020.

Het ergste is dat de game niet overeenkomt met de ambities en doelen van Ubisoft voor toekomstige titels. De game is beschreven als “Skull & Bones 2.0” en hoewel de game niet officieel is geannuleerd, denken sommige ontwikkelaars dat het slechts een kwestie van tijd is voordat het zover is.

Tom Henderson geeft ook aan dat het voor hem moeilijk was om deze informatie te bevestigen. Voorlopig is het duidelijk dat dit allemaal nog een korreltje zout nodig heeft, maar de stilte rondom het spel heeft voor fans wel iets om zich zorgen over te maken.

READ  Hoe de conferentie live te volgen

Het is duidelijk dat de visie van Ubisoft voor zijn aankomende producten is om servicegames te bieden als de eerste informatie over henAssassin’s Creed Infinity of zelfs veel huilen dat zal dezelfde trend volgen.

Het is nu moeilijk te bepalen of er ruimte is voor een game als Beyond God & Evil 2 in de catalogus van de uitgever. In juni 2021 kwamen we erachter dat Ubisoft Montpellier op zoek was naar community ontwikkelaar Met als doel “leidende communitystrategie in Beyond Good and Evil 2 en nog een niet nader genoemd spel.” geval te volgen.