Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beta Diablo 4: “Moet ik er echt zo uitzien?” Deze details spreken spelers helemaal niet aan!

In de open bèta van Diablo 4 werd de priester voor het eerst door iedereen speelbaar. Deze klasse was sinds Diablo 2 niet meer in de serie gezien en velen hadden hoop op deze krijgers van de natuur. Uniek omdat ze de enige mutanten in Diablo zijn, die de gedaante van een beer of een wolf kunnen aannemen, toch slagen ze er niet in te overtuigen en worden ze zwaar bekritiseerd door netizens.

Druïden spelen probleem

Na de eerste tests waren veel spelers teleurgesteld. speciaal Het optreden van de priester die kritiek levert. Op Reddit hebben veel netizens erop gewezen dat er geen echt sterke build is. Hoe de priester ook wordt gespeeld, Ze blijven achter bij alle andere categorieën.

Tijdens de eerste vroege aankomst waren de Barbaren al veel zwakker dan Tovenaars en Rogues, maar ze hadden een buff. Priesters zijn zwakker, hebben vaak problemen met bazen en hebben te maken met veel vijanden. Maar de gameplay is niet het enige probleem.

“Ik was teleurgesteld door de verschijning van de priester.”

Verreweg het grootste onderwerp op Reddit op dit moment, met meer dan 1.200 reacties, is Druid Appearance. Ze worden in Diablo 4 vertegenwoordigd als Overgewicht In alle lichaamsvormen verkrijgbaar. Beschreven als “onesthetisch”, maken netizens duidelijk dat ze niet zwaarlijvig zijn, maar toch wensen dat ze een keuze hadden bij het creëren van het personage.

Ik wil niemand beledigen, ik vind het gewoon niet esthetisch omdat ik niet van lange of bebaarde karakters houd. Daarom heb ik nooit met barbaren gespeeld, omdat ze bizar groot waren en een schatkamer vormden in Diablo 3 en eerder. Maar de vrouwelijke barbaar in Diablo 4 is meer atletisch en gespierd dan mollig, daarom ga ik deze les voor het eerst proberen.
Ik wou dat we 2-3 opties hadden, zoals Star Wars: The Old Republic, waar je mager, gemiddeld, gespierd/dik en gigantisch kunt kiezen voor beide geslachten. Dit geeft een doorn om mee te spelen.

READ  Eerste afbeelding van een exoplaneet vrijgegeven door de James Webb Telescope, 'een keerpunt in de astronomie'

Vault_Survivor_08

Toch lijken nogal wat spelers blij met het uiterlijk van de priester. Eén gebruiker beweert dat zijn personage vergelijkbaar is met Robert Baratheon in Game of Thrones en dat is wat hij cool vindt.