Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beste verschijning op het filmfestival van Cannes (foto’s)

Dit jaar presenteerde Vanessa Paradis op het 74e filmfestival van Cannes de film This Music Does’t Play for Everyone van haar man Samuel Benchetritt. Gelegenheid om terug te keren met foto’s van de mooiste looks van de zangeres en actrice op Croisette.

Tussen Vanessa Paradis en het filmfestival van CannesGeschiedenis geschreven in stippellijnen. De ex-vrouw van Johnny Depp, die een filmografie van ongeveer dertig werken bouwde, liep uiteindelijk zelden over de rode loper voor de Croisette om in een speelfilm te schitteren. Sinds 1995 de datum van zijn eerste bezoek aan het festival, Lily-Rose Depp’s moeder Bovenal trad ze daar op als zangeres of als Chanel-muze. De artiest werd op veertienjarige leeftijd onthuld door de taxi Joe Tube De rode loper van dit jaar was 2021Waar werd de film vertoond? Haar man is Samuel Ben ShetritEn de Deze muziek werkt voor niemand. Speelfilm met een grote cast (Joystar, Francois Damien, Ramzi Bedia, Polly Laniers, Vincent McCain, Valeria Bruni Tedeschi, Gustave Kervern, Jules Benchetrit), in een speciale show onder het label Cannes Première.

1995, een herinnering die voor altijd in zijn geheugen gegrift staat إلى

Het was in mei 1995, tijdens de openingsceremonie van het 48e filmfestival van Cannes. Vanessa Paradis, 22, knielde op het podium van het Palais des Festivals om haar hand te pakken Jane Mor Hij kwam bij haar aan de rand van de heuvel, Ze zingt “The Whirlwind of Life”Luchtcultfilm Jules en Jim. Een onvergetelijk moment op het festival. Pas later, in 2010, verscheen de schoonheid weer in de stad aan de Rivièra, in de armen van haar man Johnny Depp. Ze was daar uitgenodigd als Chanel-muze, voor een avond georganiseerd door het modehuis.

READ  "Pierre Nini Warn Me": Leila Bakhti onthult de gevolgen van haar deelname aan "LOL: hij die lacht, stapt uit!"

2016, het jaar van de grote eer

Tijdens de 69e editie van het Filmfestival van Cannes beklom Vanessa Paradis als jurylid de trappen van het Palais des Festivals naast onder anderen George Miller, Kirsten Dunst, Mads Mikkelsen en Donald Sutherland. Bijna elke avond dat het evenement doorgaat, zendt de kunstenaar glinsterende flitsen uit in een reeks elegante outfits. Het jaar daarop kwam ze als actrice om de film te ondersteunen vorst Geschreven door Sharunas Bartas, ingezonden door Over twee weken voor regisseursParallelle sectie. In 2018 kwam ze een film steunen in een officiële competitie, mes in het hartdoor Jan Gonzalez. Ontdek met foto’s alle looks van Vanessa Paradis in onze slideshow.