Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Best practices voor het goed schoonmaken van uw Tesla-auto

Om een ​​Tesla-auto goed te onderhouden, is het noodzakelijk om enkele regels te volgen om het chassis en met name de veiligheidssensoren niet te beschadigen, die de werking ervan kunnen beïnvloeden. Hier zijn enkele tips om u te helpen uw elektrische auto goed schoon te maken.

Om ervoor te zorgen dat Tesla blijft functioneren zoals op de eerste dag, moet met enkele punten rekening worden gehouden om de carrosserie of enig ander extern onderdeel niet te beschadigen. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan sensoren en camera’s, die de veiligheidsvoorzieningen van een elektrisch voertuig waarborgen.

Amerikaanse auto’s zijn technologisch en daarom is een groot aantal uitrustingen verstoken van veel auto’s. Het chassis zit vol met camera’s en andere sensoren die een essentiële rol spelen bij bepaalde functies zoals: Zelfrijdend, schildwachtmodus en alle andere experimentele hulpmiddelen. Om een ​​optimale werking te garanderen, is het noodzakelijk om voor uw elektrische auto te zorgen door bepaalde regels te respecteren.

Handmatige reiniging buiten

  • Begin met spoelen met schoon water met behulp van een tuinslang. Pas op dat de druk niet te hoog is, geef de voorkeur aan een diffuse straal boven een gerichte straal. Zorg er ook voor dat u het vliegtuig niet rechtstreeks op de Tesla-sensoren of camera’s richt en blijf het vliegtuig bewegen. Gebruik deze jet om alle sporen en oppervlakteresten (vogelpoep, strooizout, teer, enz.) te verwijderen. Verwaarloos visueel ontoegankelijke plaatsen zoals wielkasten, remmen of de onderkant van de auto niet.

  • Gebruik een zachte doek gedrenkt in koud of lauw water met een beetje autoshampoo. Wees voorzichtig met de producten die u gebruikt, sommige kunnen hydroxide, alkalische of sterk bijtende ingrediënten bevatten. Gebruik geen papieren doekjes zoals Subaleen, dit veroorzaakt microkrasjes op de carrosserie. Gebruik het autoruitproduct om de glasdelen (voorruit, achteruitkijkspiegel, etc.) schoon te maken.

  • Spoel opnieuw om alle zeepresten te verwijderen.

  • Droog je auto met droog suède leer. Rijd indien nodig de remmen droog en trek ze meermaals aan.

READ  Renault Clio E-Tech First Edition Test: Eindelijk een hybride!

autowas modus

Als u kiest voor automatisch wassen in een trommelloos en dus “contactloos” station (met eenvoudige waterstralen), moet u de bijbehorende modus activeren vanaf uw Tesla: Regelgeving > Onderhoudswerkzaamheden > autowas modus. Zorg ervoor dat uw auto stilstaat en niet oplaadt. Deze modus schakelt sommige functies uit, zoals: bewakingsmodusVergrendeling op afstand of parkeerhulpsignalen om schade te voorkomen.

Vermijd volledig cilinderwasstations, waarvan bekend is dat ze krassen op de carrosserie veroorzaken en ook de verschillende sensoren en camera’s van Tesla kunnen beschadigen, en geef de voorkeur aan “contactloze” wasstations. Tesla verzuimt niet om in de gebruikershandleiding te specificeren dat het gebruik van haspels moet worden vermeden ten gunste van contactloze stations.

Adverteren, uw inhoud gaat hieronder verder

Adverteren, uw inhoud gaat hieronder verder