Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beleef de opwinding opnieuw met Alpha Protocol na 14 jaar wachten!

Beleef de opwinding opnieuw met Alpha Protocol na 14 jaar wachten!

Het populaire spel Alpha Protocol is opnieuw uitgebracht op GOG. Sega stopte met de verkoop van alle versies van Obsidian's Spy RPG in 2018-2019 vanwege het verlopen van muziek en copyright. De GOG-versie van Alpha Protocol wordt geleverd met volledige ondersteuning voor moderne consoles, prestaties en cloudopslag, naast andere nieuwe functies.

Alpha Protocol is opnieuw uitgebracht op GOG, waarbij de nieuwste versie een groot aantal nieuwe functies bevat, zoals prestatieondersteuning en cloudbesparing. Een van de meest iconische spionagegames aller tijden is na bijna vijf jaar onzekerheid weer te koop. De Spy RPG van Obsidian Entertainment werd oorspronkelijk uitgebracht voor PS3, Xbox 360 en pc in 2010. Ondanks gemengde recensies vanwege de verspreide gameplay en bugs, kreeg de game uiteindelijk een cultstatus, grotendeels dankzij het unieke uitgangspunt. RPG-elementen en een setting geïnspireerd op enkele van de beroemdste spionagefranchises die er zijn.

Alpha Protocol, dat respectievelijk in april 2018 en juni 2019 uit de Xbox Games Store en Steam werd verwijderd, is sinds 20 maart weer te koop, dankzij het GOG van CD Projekt. Hoewel deze heruitgave niet de complete remaster is van Alpha Protocol waar sommige fans op hoopten, introduceert het toch een aantal nieuwe functies die erop gericht zijn de game meer in lijn te brengen met de moderne gevoeligheden.

Ondersteuning voor prestaties, cloudbesparing, uitgebreide lokalisatie en volledige ondersteuning voor moderne consoles behoren tot de nieuwe functies van deze release. Alpha Protocol kost $ 19,99, maar fans kunnen van 20 maart tot 3 april een introductiekorting van 10% krijgen.

Deze kans om het Alpha Protocol opnieuw te bekijken komt slechts twee maanden vóór zijn 15e verjaardag. Hoewel sommige fans dit misschien zien als een manier voor Sega om de publieke belangstelling voor een vervolg te testen, is het aannemelijker dat deze heruitgave gewoon een onderdeel is van GOG's onvermoeibare inspanningen om klassieke games lange tijd ontoegankelijk te houden voor pc-spelers.

READ  Inwoners van de Stille Oceaan konden de "supermaan" en de totale zonsverduistering bewonderen

Alpha Protocol, ontwikkeld door Obsidian Entertainment, is een actie-RPG uit 2010, geïnspireerd op onder meer de films van Jason Bourne en James Bond. Deze game, uitgebracht op 1 juni 2010, is nu beschikbaar op GOG met veel verbeteringen en uitgebreide inhoud om fans van spionagegames te plezieren.