Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Belangrijk: Dingen die je moet weten voordat je je eerste Dracthyr Evoker maakt in WoW – World of Warcraft

Met de lancering van de introductiefase 2 van Dragonflight op woensdag 16 november in Europa, kunnen WoW-spelers de Dracthyr Evoker maken. Deze heldenklasse begint op niveau 58 in Verboden grenzen. Houd er echter rekening mee dat er beperkingen zijn als het gaat om het maken van dit personage.

Onthoud dit eigenlijk:

  • De eerste Dracthyr Evoker kan op elk gebied van uw keuze worden gemaakt, zonder beperkingen.
  • Beginnend met de tweede Dracthyr Evoker, moet je een karakter hebben van minimaal level 50 in het domein waarin je een Evoker wilt maken.

Dit betekent dat het interessant kan zijn om je eerste personage te creëren in een andere wereld dan die waarin je normaal speelt. waarom ? Nou, omdat daarvoor geen L50 op de server nodig is. Je kunt het dus creëren in een koninkrijk waar je vrienden spelen, je de tegenovergestelde factie wilt spelen, enz.

Als je je eigen Dracthyr maakt in je gebruikelijke wereld, waar je een of meer L50+-tekens hebt, verlies je die mogelijkheid.

Er is in ieder geval één Dracthyr Evoker-limiet per wereld.

Dracthyr Evokers is een nieuwe klasse vanaf level 58. Om je eerste Dracthyr Evoker te maken, moet je een Dragonflight bezitten. Daarnaast kun je maar één Drsher-syllabus per wereld maken. De volgende Dracthyrs kunnen slechts één keer worden aangemaakt per level 50 (niet-dractyr) karakter in het domein dat u wenst aan te maken.

Ik herinner je er terloops aan dat Dracthyr Evoker begint op niveau 58. Deze klasse kan zijn schildkliervorm of de zogenaamde antropoïde vorm aannemen. Ze draagt ​​maliënkolder en kan worden uitgerust met dolken, hand-tot-hand gevechtswapens, bijlen, knotsen, zwaarden en stokken. Je kunt kiezen uit twee specialisaties: Verwoesting (DPS) of Behoud (Zorg).

READ  Dit zijn de fabrikanten die de beste trackingsoftware aanbieden in 2022

De factie wordt gekozen wanneer het personage wordt gemaakt, niet later, zoals we hebben getest met Pandaren in Mists of Pandaria.