Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beijing Express – “Dit evenement had gruwelijk kunnen zijn”, “Ik begrijp uitsluiting beter”: deze week waren er intriges na de uitschakeling van Théo en Anne

Een week na de uitschakeling van Théo en Anne is er een evenement dat de interesse van netizens wekt

Een nieuwe aflevering op woensdag 20 juli van “Beijing Express: Shock duo” voor de derde aflevering van het huidige seizoen 16. Terwijl de uitschakeling van Théo en Anne vorige week veel besproken werd, is het tijdens deze show de auditie. De dag die internetgebruikers verraste. Inderdaad, volgens hen zullen de laatste eliminatie en de test nauw verwant zijn …

Het duo is klaar om op avontuur te gaan in deze derde aflevering van “Peking Express : duo of shock”. In dit nieuwe programma zullen zes teams van twee teams door Sri Lanka reizen en deelnemen aan uitdagende evenementen waarbij ze proberen geld te verdienen voor de vereniging van hun keuze. De deelnemers zijn als volgt: : Enes Rig en haar zus Anis, die vechten voor Utopia 56, dat mensen in ballingschap helpt. Valérie Trierweiler en haar beste vriendin Karine maken ook deel uit van het team en nemen deel aan de Secours Populaire. Miss Frankrijk 2007 Rachel Legrain Trapani verloofd met vriendje Valentine Voor Accolade, een vereniging die de zorg voor kinderen met kanker wil verbeteren. Just Riad en zijn beste vriend Abdallah spelen in Les Déterminés, dat ondernemerschap in voorstedelijke en landelijke gebieden promoot. Er is ook het duo “Made in M6”, dat bestaat uit twee sportjournalisten Xavier Domergue en Yoann Riou die elk spelen voor Wonder Augustine (een vereniging die kinderen met kanker ondersteunt) en SNSM, een vereniging voor reddingsacties op zee. En er zijn Théo Curin, een Paralympisch zwemkampioen, en zijn agent Anne, die beide betrokken zijn bij de Autour des Williams Association, die strijdt tegen het William & Beuren-syndroom.

READ  Kristen Bravo keert terug naar Parijs: "Walgen", deelt schokkende foto's

Een minuut door Stefan Rothenberg

Ongewenste uitsluiting?

Helaas waren het tijdens de laatste aflevering Théo Curin en Anne Wie moest het avontuur verlaten,,Toen waren ze schatjes laten zien. Kijkers op sociale media aarzelden niet om hun afschuw en genegenheid te tonen voor het vertrek van de 22-jarige atleet in tranen.

Tijdens deze nieuwe aflevering is er geen Theo of Anne maar een nieuwe test: deelnemers moeten op armlengte een grote bak gevuld met thee dragen en op deze manier enkele kilometers afleggen. De kijkers wezen er niet op dat Théo en Anne veel moeite zouden hebben gehad om deze test te voltooien omdat Théo’s armen protheses hadden… Sommigen aarzelden niet om hun twijfels te uiten om ze kwijt te raken.

Ten slotte wonnen Valerie en Karen de theekuiptest door bijna 9 kilogram op te vangen.

video. Deze inhoud kan je interesseren