Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Begrafenis Jean-Pierre Bernaud: Natalie Marcay ‘zeer ontroerd’ door knipoog van Valerie Benaim

Begrafenis Jean-Pierre Bernaud: Natalie Marcay ‘zeer ontroerd’ door knipoog van Valerie Benaim

Een week geleden verliet Jean-Pierre Pernot ons op 71-jarige leeftijd. De beroemde journalist en TF1-ster heeft al minstens drieëndertig jaar enkele complicaties in het hart ervaren, na enkele maanden te hebben gevochten tegen longkanker. Hij wordt in alle privacy begraven in zijn woonplaats Picardië, maar op woensdag 9 maart 2022 werd heel Frankrijk uitgenodigd om afscheid van hem te nemen.

Eigenlijk, Zijn begrafenis vond plaats in de basiliek van Saint Clotilde In het zevende arrondissement van Parijs, in aanwezigheid van vele hoogwaardigheidsbekleders. Politici zoals Nicolas Sarkozy en Brigitte Macron, evenals prominente figuren in Task Force One zoals Patrick Boivre Darfur of Michel Drucker, kwamen hun speciale respect betuigen. Dit was ook het geval bij Valerie Benaim.

Aanwezig met zijn gezin Raak mijn tv niet aanDe schrijfster maakte natuurlijk de reis om haar vriend te steunen Natalie Markwaydat bleef Ze verdient voor de kist van haar man. Ook Valerie Bnaim voerde tijdens de ceremonie een heel bijzondere taak uit. Ze hield zelfs een eerbetoon aan Jean-Pierre Pernot, die ze ontmoette toen ze als jonge journaliste bij TF1 begon te werken. “Het was op verzoek van NatalieIk was zo ontroerd dat ze me vroeg. Het was ook een manier om hem nog een laatste keer te vergezellenValerie Benaim legde het uit in de LCI-microfoon toen ze de kerk verliet.

Een paar uur later, in Raak mijn tv niet aanCyril Hanouna keerde terug naar dit hartverscheurende afscheid van JPP. Een kans voor Bernard Montell om zijn bewondering te uiten voor zijn compagnon Valerie Benaim. “Natalie is zo ontroerd dat je het hebt gedaan. Ik zeg je bravo. (…). Het ga je goed, Valerie. Het was heel ontroerend, verschrikkelijk om dat te doen. Er was veel liefde… heel mooie woorden‘, bekende haar.

READ  De zekerheid van de advocaat van Yann Moix over het "verdere onderzoek" van Gérard Depardieu

Jean-Pierre Pernot vocht tot het einde tegen longkanker. Nadat hij afgelopen september in het volledige geheim een ​​operatie had ondergaan, was zijn tweede long aangetast. Daarom zette hij de radiotherapiesessies voort en de nieuwe interventie was erg gevaarlijk. Maar nadat hij begin dit jaar “4 kleine beroertes” had ondergaan, onderging hij een openhartoperatie. Na complicaties raakte hij in een diepe coma en verloor toen zijn leven.