Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ballon d’Or: Daniel Riolo kondigt de teleurstelling van Karim Benzema aan

Volgens de informatie van Daniel Riolo over de RMC-antenne zal Karim Benzema de Ballon d’Or 2021 niet winnen.

Karim Benzema gelooft erin, supporters van Real Madrid en supporters van het Franse nationale elftal ook. Meer dan ooit kan de door Lyon opgeleide spits dromen van het winnen van de Ballon d’Or 2021. Maar om Daniel Riolo te geloven, die in de kleine kranten verschijnt voor deze brede stemming, is de kans groot dat Karim Benzema dat zal doen. Hef de hoogste beker op. Op de RMC-antenne onthulde de adviseur van The After Foot dat volgens zijn informatie Robert Lewandowski heilig zal zijn. Mogelijke teleurstelling in de toekomst Karim Benzema Vooral omdat de Real Madrid-spits in een recent interview met Canal+ zijn droom en ambitie bevestigde om dit jaar de Ballon d’Or te winnen.

“De Gouden Bal is vooral een bron van motivatie, altijd samen achter jullie. Alle spelers zouden hem in hun achterhoofd moeten houden, het drijft hen om leuke dingen te doen zoals vanavond. Het voelt goed om te scoren, om dichter bij de grote spelers. Het belangrijkste voor mij is genieten” De Real Madrid-spits gaf dinsdagavond toe na de overwinning van Meringue op Shakhtar Donetsk in de Champions League. Het nieuwe doelpunt van het Oekra├»ense nationale team deze week zal volgens Daniel Riolo niet genoeg zijn om de Ballon d’Or te winnen, waarvan de supporters van Karim Benzema zeker hopen dat het een vergissing is. Helaas voor de Franse teamspits werken het proces van de sekszaak en de tegen hem gevraagde gevangenisstraf van 10 maanden niet in het voordeel van Karim Benzema, wiens afbeelding automatisch verschijnt. Extra sportproblemen die haar belangrijkste concurrent, Robert Lewandowski, niet heeft.

READ  Programma kampioenschap handbal voor dames