Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Atos benoemt Yves Bernart tot CEO – 04/10/2023 om 09:20

Atos-logo in Nantes, Frankrijk

PARIJS (Reuters) – Atos, dat na de spin-off omgedoopt zal worden tot Eviden, maakte woensdag de benoeming bekend van Yves Bernart als algemeen directeur met onmiddellijke ingang.

Atos zei in een persbericht dat de eerste taak van de nieuwe CEO het implementeren van de volgende fasen van het transformatieplan is en het herstel van de activiteiten van de groep bespoedigt.

Yves Bernart, 55, zal exclusief verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de nieuwe Eviden-groep als de raad van bestuur de opsplitsing van Atos in twee entiteiten goedkeurt.

De groep voegde eraan toe dat Nour El-Din Biman, die deze functie bekleedde, werd benoemd tot plaatsvervangend algemeen directeur van Atos, verantwoordelijk voor technische instellingen.

Filipe Oliva, tot dan toe algemeen directeur van Eviden, “nam het besluit om de groep aan het einde van de overgangsperiode te verlaten”, terwijl Diane Galbe, voormalig plaatsvervangend algemeen directeur van Atos, “zich bij de Tech Foundations-teams voegde”.

Atos is exclusieve onderhandelingen gestart om Tech Foundations, dat zijn historische adviesactiviteiten samenbrengt, te verkopen aan het investeringsfonds EP Equity Investment, eigendom van de Tsjechische miljardair Daniil Kretinski.

(Geschreven door Kate Enstringer)

READ  Analistenmeningen voor vandaag: Dassault Systèmes, Lonza, ArcelorMittal, Richemont, Proximus, Reworld... - Vandaag