Asvel bevestigt zijn herstel door de controle over Partizan Belgrado over te nemen

De overwinning in Barcelona afgelopen vrijdag leek het seizoen van Vlorbanes definitief te hebben gelanceerd, aangezien ze daarvoor drie nederlagen op rij hadden geleden, en met de overwinning op Belgrado op dinsdag zijn het nu drie opeenvolgende overwinningen (twee in de Euroleague, één in de Europa League) . liga).

Volumebaas Nando de Colo laat in de wedstrijd

Maar de overwinning liet lang op zich wachten. Bij de rust gingen de teams nek aan nek (47-48), namen de aanvallen de overhand op de verdediging en reageerde de Amerikaan van Asvel Parker Jackson Cartwright op de Fransman uit Belgrado Matias Lesort (15 punten, 8 rebounds). ). En toen in het derde kwart kwam het hoogtepunt van de baas: Nando de Colo. In acht minuten scoorde hij 11 punten om zijn team op weg te helpen naar een waardevol succes (73-66, grootste voorsprong van de wedstrijd).

Er was inderdaad een bezoekersopstand in het laatste kwartier. Zelfs de spelers van Partizan, die hun vijfde opeenvolgende nederlaag in de Euroleague incasseerden, kwamen op enkele minuten tijd op voorsprong, maar dankzij een gecontroleerde finish wisten de mannen van TJ Parker deze ontmoeting te winnen.

Nieuwe vasthoudendheidstest door Olympiacos

Deze tweede overwinning op rij werd echter niet gestolen door de Villeurbannais en zag hun inspanningen beloond na een zeer gemengde start van het seizoen. ” Geleidelijk aan vinden we ons ritme, het is niet makkelijk, het kost gewoon tijd Reactie na ontmoeting met Nando de Colo bij de microfoon van omroeper Squeak. ” Communicatie met medewerkers staat open voor het team om te verbeteren. Er ontstaat samenhang. Het was soms moeilijk om te weten wat te doen met de bal, nu gaat het veel beter Vooral omdat deze twee overwinningen Asvel in staat stellen ” Verloren wedstrijden inhalen Ik heb genoten van coach TJ Parker.

READ  FIFA Communications Director Coming Out op het WK in Qatar / 2022 / FIFA / SOFOOT.com

“Olympiacos is meer dan alleen een test die ons te wachten staat.”

Maar niets is zeker voor het team van Villeurbanne, dat over twee dagen een zeer belangrijke onderhandelingswedstrijd speelt tegen de Grieken uit Olympiakos, die op de derde plaats staan ​​in het klassement en dit seizoen slechts vier keer verloren hebben in de competitie. ” Het is meer dan alleen een test die voor ons ligt. Olympiakos is dit seizoen een team met veel ervaring en een goede conditie, maar we moeten voorkomen dat we in de problemen komen met de tegenstander en ons op onszelf richten. Di Colo analyseerde na de wedstrijd.