Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Astrologie: horoscoop voor de week van 27 december 2021 tot 2 januari 2022

Elke week onthult onze astroloog u wat de sterren voor u in petto hebben!

De laatste week van het jaar is in aantocht! We hopen dat je van oudejaarsavond kunt profiteren om oesters in grote hoeveelheden te eten en jezelf te vullen met chocolade als nooit tevoren, maar respecteer natuurlijk altijd de barrièregebaren! (Anders zaten we de 31e allemaal thuis, wat natuurlijk onze schuld zou zijn…)

over hetzelfde onderwerp

Verre van overdaad blijft!

Of je hoopt te profiteren van de kortingsperiode voor Venus Om de mechanismen achter de verschillende situaties in uw leven te begrijpen? Deze week begint met het laatste landingsveld van de maan ten opzichte van de zon, en het is de laatste kans om erachter te komen wat er aan je zal verschijnen tijdens de volle maan van 12/19. Vergeet niet dat Venus in combinatie met Pluto in een retrograde station veranderde. Dit zijn de energieën die direct geactiveerd zullen worden tussen dinsdag en woensdag, wanneer de Maan in het vierkant staat met deze planeten en Mercurius bovendien. Het is een compositie die begrip brengt, maar ook een grote mentale en emotionele intensiteit die zo goed mogelijk moet worden bekeken om deze periode niet overdreven te beleven. Jupiter zal op dit moment het teken Vissen op zijn kant binnengaan, een invoer die zijn teken in het komende jaar markeert.

Voordat we zo ver gaan, zullen we moeten proberen om voor de laatste keer het beste uit 2021 te halen, terwijl we proberen de avond van de 31e door te brengen op een plek die zo eenvoudig en comfortabel mogelijk is! Nogmaals, het gevaar van vanavond is groot: met de maan samen met Mars en de zuidelijke knoop in het vierkant met Jupiter, zal het nodig zijn om het gedrag en het verbruik ervan te observeren als je van plan bent om dik te worden . .. Maar je groeit op en doet wat je wilt! Wij wensen u een prachtig eindejaarsfeest, tot ziens in 2022! Om precies te zijn op 1/2 de eerste nieuwe maan van het jaar!

———————–

Lees ook:

Maagd 2022: dit is wat de sterren dit nieuwe jaar voor je in petto hebben!

Horoscoop 2022 Tweelingen: Dit is wat de sterren voor jou in petto hebben voor dit nieuwe jaar!

READ  Agathe Auproux wordt getoond met een volledig transparante hoes, het canvas heeft vlam gevat