Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Assassin’s Creed Mirage: Game Over komt eerder uit dan verwacht |  Xbox One

Assassin’s Creed Mirage: Game Over komt eerder uit dan verwacht | Xbox One

Hoewel we gewend zijn dat games achterblijven bij hun eerste release, gebeurt soms het tegenovergestelde. En dat is precies wat gepland was met Assassin’s Creed Mirage, het goede nieuws dat Ubisoft officieel heeft gebracht.

Bagdad-reis begint vóór de verwachte datum!

Officieel bijna een jaar geleden aangekondigd, was het pas tijdens de recente Playstation Showcase dat Ubisoft de eerste gamesequentie en de releasedatum van de game onthulde.

Oorspronkelijk gepland voor release op 12 oktober 2023, zal Assassin’s Creed Mirage eindelijk een week eerder beschikbaar zijn, op 5 oktober. Zo voorkom je een release in dezelfde week als een andere Ubisoft-game, The Crew Motorfest.

Assassin’s Creed Mirage is goud en komt een week eerder uit!

Namens het hele team kunnen we niet wachten tot je het 9e-eeuwse Bagdad gaat verkennen met Bassem.

Je reis begint nu op 5 oktober!

Spelers kunnen met een beetje voorsprong door de straten en over de daken van het oude Bagdad dwalen. Dit is dus goed nieuws voor degenen die hebben gewacht op de nieuwste toevoeging aan de cultfranchise van Ubisoft.

In feite wordt de game gepresenteerd als een terugkeer naar de basis, het zou fans van het eerste uur moeten verrassen met hernieuwde stealth, meer actuele parkour en, zoals onlangs werd bevestigd, een langere levensduur. korter dan de laatste titels in de serie.

Ter herinnering: Assassin’s Creed Mirage was oorspronkelijk gepland als DLC voor de Valhalla-aflevering voordat het een op zichzelf staand spel werd. Andere titels uit de licentie zijn ook gepland, we kunnen ook Assassin’s Creed Codename Jade noemen (de mobiele aflevering speelt zich af in China), Codename Red (de volgende grote actie in het feodale Japan), Codename Hexe (de donkere sfeer tijdens een heksenjacht in Europa), Codename Nexus (VR-aflevering) of het mysterieuze Infinity, dat de verschillende games van de franchise met elkaar kan verbinden.

READ  De nieuwste update van Pokémon GO is zo controversieel dat spelers terugbetalingen eisen voor hun in-app-aankopen

In de tussentijd wordt Assassin’s Creed Mirage eindelijk uitgebracht op 5 oktober 2023 op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, PS5 en pc. Veel versies zijn nog beschikbaar voor pre-order.