Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Assassin’s Creed Codename Red en Hexe: de volgende twee Mirage-games die zijn geformaliseerd voor de Infinity-hub, en de terugkeer van multiplayer wordt overwogen!

Assassin’s Creed Codename Red en Hexe: de volgende twee Mirage-games die zijn geformaliseerd voor de Infinity-hub, en de terugkeer van multiplayer wordt overwogen!

De grote puinhoop rond de toekomst van licenties Doctrine moordenaar ga door omdat L’Ubisoft Striker Niet echt duidelijk onthuld Assassin’s Creed Mirage En praat over de nieuwste inhoud Walhalla. platform Assassin’s Creed Infinity Het werd ook benadrukt en beschreef het als een hub die toekomstige producties samenbrengt en spelers verbindt, wiens naam bij de lancering zou kunnen veranderen. Nogmaals, de lekken Sindsdien is het correct de beroemde rood project En de Project Hicks Onder deze kopjes worden ze weergegeven.

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/Assassin

De teams van Quebec en Montreal zijn dus bezig met het ontwerpen van twee nieuwe games, waarvan de eerste het publiek eindelijk kennis laat maken met een game in het feodale Japan, waarin de symbolen van de laatste drie afleveringen zullen worden gebruikt (misschien meer zoals Episch plotseling).

De tweede is officieel nog steeds erg mysterieus, maar Mark Alexis Coty zei dat het dat wel zal zijnEen ander soort spel. Verder heeft Darby McDevitt de helft van de teksten Adverteren Hij werkt eraan, hij die eind vorig jaar terugkeerde om Ubisoften heeft gelukzaligheid Toegang tot Animus Voor hun ontdekking van humorgeheimen (ze hadden vooraf toegang tot de interface), wat erg interessant is. Inderdaad, slogan moordenaars Het logo is op een vijfpuntige ster geplaatst en termijn hicks Het betekent heks in het Duits, wat aangeeft dat het spel zou kunnen plaatsvinden in een Germaans land. Dus het vreemde alfabet om ons heen is het alfabet charme Scharnier hierAfgeleid van het Hebreeuwse dialect gecreëerd door de Zwitsers Paracelsuswaar we over hoorden Nalatenschap van het project In 2010 (vroeger) die in het Heilige Roomse Rijk leefde en Abrahams Würzburg-boek in zijn lab bewaarde. Wanneer vertaald, vormen de symbolen op de cirkel de uitdrukking “Wir arbaiten in dem twnckel um dem licht zu di enen” in het Duits enigszins gedateerd. Dit laatste is bijna gelijk aan de straf die door de junkies is uitgevaardigd We werken in het donker om het licht te dienen.. De andere codes binnenin moeten per gebied worden samengevoegd en met de klok mee worden gelezen, met de woorden “Mephisto” en “Rache” wat wraak betekent en “Hwsa” dat thuis is, wat geassocieerd kan worden met de kamer Faust Goethe. en met lekkenDe associatie werd sneller gemaakt met de heksenjachten van de 16e eeuw, waarvan de processen daarna in Würzburg plaatsvonden, wat genoeg is om de vele mogelijke scenario’s van het spel voor te stellen. Clint Hawking heeft aankondigen Hij werkt al meer dan een jaar bij Hexe.

Aan de andere kant zijn sommige fans niet bepaald blij om Jonathan Dumont aan het roer te zienAssassin’s Creed “Codenaam ROOD”Omdat Rug Een van de verdachten van seksuele intimidatie is de zomer van 2020.

READ  Mac Studio en het nieuwe scherm kunnen er zo uitzien

  • Assassin’s Creed “Codenaam ROOD”Die wordt uitgebracht na Assassin’s Creed Mirage, wordt de volgende grote titel van de franchise en belichaamt de toekomst van open-wereld-RPG in de Assassin’s Creed-franchise. Ontwikkeld door Ubisoft Quebec, de studio achter https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/Assassin’s Creed Odyssey en Jonathan Dumont is de Creative Director. In Assassin’s Creed kunnen spelers “Codename RED” Van het ontdekken van een historische periode waar fans reikhalzend naar uitkijken: het feodale Japan, tot de incarnatie van een echte shinobi.


  • Assassin’s Creed “Codenaam HEXE” Het zal worden uitgebracht na Assassin’s Creed “Codename RED”. Het is ontwikkeld door Ubisoft Montreal, de geboorteplaats van de Assassin’s Creed-franchise. Clint Hawking is de creatief directeur.

  • Assassin’s Creed “Codenaam INFINITY” Het verbindt projecten en spelers via verschillende soorten ervaringen, waaronder reeds uitgebrachte Assassin’s Creed-games en aankomende games: Assassin’s Creed “Codename RED” en Assassin’s Creed “Codename HEXE”. Als onderdeel van INFINITY, Ubisoft is ook van plan om een ​​standalone multiplayer-ervaring opnieuw te introduceren. In de wereld van https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/Assassin’s Creed.

Ja, je leest het goed, de terugkeer van multiplayer kan dankzij deze hub plaatsvinden zonder gebonden te zijn aan een specifiek enkel spel zoals in het verleden.

Modernisering : Stephen TotiloAxios Hij voegde enkele details toe die zijn aandacht trokken, te beginnen met het feit dat: Dit multiplayer-project heeft een interne naam InvictusOntwikkeld door medewerkers die eraan hebben gewerkt regenboog 6 beleg En de voor eer. Assassin’s Creed “Codenaam ROOD” Zou ‘jaren ondersteuning na de lancering’ moeten krijgen met de verwachting dat de speeltijd vergelijkbaar zal zijn met Episch En de Walhalla. Mark Alexis Coty was verzekerd van: Assassin’s Creed “Codename HEXE” die dan zal worden vrijgegeven en niet zal verschijnen RPG :

We zullen niet nog een wedstrijd van 150 uur vrijgeven direct na Red.

Deze spellen kunnen tegelijkertijd leven. Dit komt omdat ze het ontwerp van het spel zullen benaderen, [leur] Heel andere structuur.

Hoe dan ook, ze zullen profiteren van een langere ontwikkelingstijd, meer dan drie jaar, in vergelijking met eerdere afleveringen.

Door teams hetzelfde ontwikkelingsbudget te geven in termen van maanden ontwikkeling over een langere periode, geloven we dat onze games een hogere kwaliteit kunnen bereiken en duurzamer kunnen zijn vanuit een menselijk en technisch perspectief.

En rond de as eindelooszal studio’s in staat stellen te werken aan kleinere projecten die hij leidt Ubisoft ChengduEn de Sophia En de Singapore. Het deed ook het eerste remake-gerucht het zwijgen op Doctrine moordenaar of een kruispunt via overlevering In Egypte, zoals we al zeiden.

Aangezien Mark-Alexis Coty destijds ook werd aangehaald in gevallen van intimidatie, wiens namen het onderwerp waren van intern onderzoek en waar nodig disciplinaire maatregelen werden genomen, antwoordde hij dat hij zijn excuses aanbood aan de studioleden en met hen sprak over hoe ze niet kwetsend overkomen.

Ik stond volledig voor de studio en verontschuldigde me voor eventuele fouten die ik had gemaakt. Het wurgde hen van binnen en zorgde ervoor dat ze zich vernederd voelden.

We grijpen veel eerder in wanneer er een situatie is die ons op het pad van intimidatie kan brengen.

Meer details komen ons opnieuw toe van Marc-Alexis Coté via IGNEn de Het zal mogelijk zijn om Assassin’s Creed Red en Assassin’s Creed Hexe te kopen ondanks dat ze bij hen horen eindeloosdie van ons zal zijn, animo’s uiterlijk en zal in de loop van de tijd evolueren.

Je kunt zeker kopen [Codename Red] als ingeblikt product. Maar het eerste wat je ziet [lorsque vous le démarrerez] Het is de as van oneindigheid die het bij elkaar houdt. Maar je kunt ook kopen [le deuxième jeu d’Infinity] zeskant apart. Dit is hoe we tegenwoordig naar de dingen kijken. Het zijn dus nog steeds dezelfde games die we hebben gebouwd, maar ze zijn met elkaar verbonden in de Infinity Hub. En natuurlijk, als je rood speelt in het Infinity Center, zie je de Hexe binnenkomen en beschikbaar zijn als een herinnering die je kunt verkennen.

De Infinity-editie die we lanceren, zal niet de laatste Infinity-release zijn. Het is iets dat in de loop van de tijd zal evolueren naarmate onze ervaringen groeien en we ze meer aan elkaar kunnen koppelen. Dus ik denk dat dit een wereld van mogelijkheden opent in wat we kunnen doen, meer dan alleen de launcher van onze verschillende games zijn.

Het metaverhaal zal ook in het platform worden ingebouwd in plaats van rechtstreeks in de gameswat inhoudt dat we alleen het achtergrondverhaal hebben zoals sommige spelers willen, terwijl die-hard fans ongetwijfeld een achtergrondverhaal zullen vinden om te volgen over de hele hub, in ieder geval hopelijk zodat je het nieuwe nummer niet hoeft te krijgenAssassin’s Creed Unity

Mensen die zich graag in het verleden willen onderdompelen, kunnen daar alleen maar inspringen en nooit worden onderbroken of moeten weten wie Desmond en Lily zijn.

De manier waarop we het verhaal vertellen, zal in de loop van de tijd evolueren. Het is iets wat we op de lange termijn doen, niet op de korte termijn. Maar de abstractie die we voor mensen willen, is dat[Infinity] Het is jouw Animus. Het is je DNA-verkenner op je bureaublad. Jij bent de hoofdpersoon in het verhaal.

We hadden een encyclopedie in onze spellen. Maar om het er coherent uit te laten zien, als iets dat altijd groeit terwijl je het verleden verkent, [l’encyclopédie] Het zou iets zijn dat in het centrum van Infinity zou zijn.

Het is duidelijk dat de prijzen van verschillende ervaringen worden aangepast aan hun grootte, zoals: LuchtspiegelingEr zullen ook gratis spellen zijn, wat een goede manier is om spelers terug te halen. Het kan ook Invictus zijn, het multiplayer-project gratis om te spelen Er worden bijvoorbeeld verschillende tijdperken voorgesteld, maar dit alles wordt pas op dit moment overwogen.

Ik denk dat de concept-art die we voor Invictus gebruikten, een soort hint is naar de mogelijkheid van crossover-personages uit verschillende tijdsperioden. Dus ik denk dat je de intentie van Invictus kunt zien om ons in staat te stellen onze verschillende games weer met elkaar te verbinden.

Eindelijk, we zouden verwachten te zien Doorlopende ondersteuning voor alle te combineren games eindeloos.

Alles wat bij Infinity komt, willen we voor langere tijd ondersteunen.

Wat me enorm opwindt aan Infinity zijn niet alleen onze geweldige games, maar het idee dat we geen games voor een ander, jou [ne vous contentez pas] Om je nieuwe RPG te vervangen. Ik denk dat deze games langer kunnen leven en we ontwerpen ze anders dan in het verleden. Als je naar een game als Valhalla kijkt, gingen de meeste uitbreidingen een beetje over de game. Een van de dingen waar we aan denken is hoe we deze ervaring, deze wereld, als een MMO kunnen laten groeien? Zie het als een MMO voor één speler in plaats van wat we in het verleden deden.

We hebben al veel te doen tijdens het wachten op die afleveringen, maar als dat niet genoeg voor je is en je nog niet alle grote games hebt gespeeld Doctrine moordenaarzij te koop in gaming planeet.

Zie ook: Assassin’s Creed-update: Ubisoft viert 15 jaar licenties met een livevideo van de hoofdrolspelers van de game

MiniatuureditorAlexander Simson (Omega-wet)
Verantwoordelijk debugger – Editor
Verslaafd aan Assassin’s Creed en Destiny, is hij een grote fan van RPG’s en een liefhebber van videogame-ervaringen in het algemeen. Een reader voor strips (DC) en verschillende manga (One Piece!). Alchemist van opleiding en Whovian at Heart.
Volg mij : Twitter GamergenInstagram Gamergen