Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Artus onthult dat geen enkel luxemerk kleding wil ontwerpen voor de acteurs uit de film “Un P’tit truc en plus”

Artus onthult dat geen enkel luxemerk kleding wil ontwerpen voor de acteurs uit de film “Un P’tit truc en plus”

Frankrijk Inter gearresteerd Filmfestival van Cannes: Artus onthult dat geen enkel luxemerk kleding wil ontwerpen voor de cast van ‘A Little Something Extra’

Frankrijk Inter gearresteerd

Filmfestival van Cannes: Artus onthult dat geen enkel luxemerk kleding wil ontwerpen voor de cast van ‘A Little Something Extra’

Cultuur – waarom? Regisseur Artus en acteurs met een verstandelijke beperking in zijn hitfilm Een beetje extra Ze zullen actie ondernemen op het filmfestival van Cannes op 22 mei, zei hij op zaterdag 11 mei, terwijl hij betreurde dat geen enkel luxemerk hen een kostuum zou lenen.

“Op de tweeëntwintigste dag gingen we de trap op!”De 36-jarige regisseur en acteur maakte de aankondiging op France Inter, drie dagen voor de opening van ’s werelds meest prestigieuze filmfestival dinsdag. Terwijl de film, die op 1 mei uitkwam, vrijdag de 1,6 miljoen views overtrof, verzamelen de vijftien hoofdcasts zich volgens Artus op de trappen van het Palais des Festivals.

“Het ontwerp van Brad Pitt is altijd eleganter.”

“Er zijn elf acteurs met een beperking en vier klassieke acteurs, en vier saaie zouden we zeggen.”Hij lachte en legde uit dat de laatste twee Clovis Cornelac, Alice Belaidi en Céline Grosard waren.

READ  “Met de belastingen die ik heb betaald...”: Vincent Laqqaf was verrast door de hoogte van zijn pensioen

Volgens hem heeft geen enkel luxemerk, in tegenstelling tot de gewoonte, avondkleding aan het team verstrekt voor deze trapklim. “Ik begrijp niet waarom. Ze vertellen ons verhalen over de lessen en zeggen: ‘We hebben al onze uniformen al uitgeleend.'”-Heb je het aangekondigd?

Hij bevestigde dat hij deze uitleg niet geloofde: “Ik denk dat het voor een merk altijd eleganter is om Brad Pitt te kleden dan om (…) Artus en zelfs acteurs met een beperking te kleden.”. “Het maakt niet uit, onze filmkostuumontwerpers zullen hele mooie kostuums voor ze maken (…) en het zal heel goed zijn.”Hij zei.

“A Little Something Extra” is nu al één van de hits van het jaar

De trap oplopen met de filmploeg, “Het ligt mij al heel lang nauw aan het hart.”terwijl“Er zijn influencers die ze tien keer hebben bewerkt.”zoals de directeur toegaf.

“Nu de film dit succes heeft gehad, vind ik het legitiemer.”voegde hij eraan toe “met groot geluk” Dat de acteurs een handicap hebben “Een beetje in de schijnwerpers staan ​​in Cannes”. Bovendien zal Artus, die oorspronkelijk uit Montpellier komt, maandag in deze stad een van de dragers van de Olympische fakkel zijn, samen met een van zijn vertegenwoordigers, Sofiane.

Komedie heeft tot doel mensen aan het lachen te maken met mensen met een handicap en niet ten koste van hen. Een beetje extra Het is nu al een van de successen van het jaar.

Op het scherm spelen vader en zoon, Clovis Kornillac en Artus, twee jonge misdadigers die zich midden in een zomerkamp voor jongeren met een verstandelijke beperking verstoppen om de politie te ontwijken. Artus doet zich voor als een van de bewoners en Clovis Cornillac is zijn mentor.

READ  Prachtige Carla Bruni in een lange zeemeerminjurk, verbaast de rode loper (foto's)

Toen hem werd gevraagd naar de redenen voor het succes, dacht Artus er zo over “In deze enigszins zorgelijke tijden ziet de film er goed uit.”Waardoor je het kunt ontdekken “Een groep die we niet zo vaak zien, mensen met een verstandelijke beperking.”.

Zie ook op HuffPost: