Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anthony Dillon erg geïrriteerd door Michelle Drucker: enorme ergernis in het midden van het interview

Great Concern regelde een volledig interview met Anthony Delon door Michel Drucker, op zaterdag 2 juli, op het podium van een festival in Parijs.

Het doek bleef, althans een beetje, tussen Anthony Dillon en Michelle Drucker steken. Op deze zaterdag 2 juli kwam de zoon van Alain Delon zijn laatste boek voorstellen, schemeringuitgegeven door Editions du Cherche Midi, op het festival Boeken en artiestenFestival van Parijs. Voor de gelegenheid gaf Michel Drucker op het hoofdpodium een ​​persoonlijk interview met hem. Sinds het begin van het interview onverwachte ergernis Hij vestigde zich tussen de twee mannen, als we de woorden geloven die ze overbracht… Onze collega’s van Gala.

“Ik wil je vragen beantwoorden, maar ‘Is Dillon ingewikkeld genoemd?'” ” Dit is geen vraag voor jou En het is geen vraag voor ons vandaag, het is een vraag die ik 40 tot 35 jaar geleden heb gesteld, zie je”, schoot Anthony Dillon voor het eerst op Michelle Drucker, zichtbaar beschaamd door de rol die de interviewer nam. Even later gaf de historische gastheer van France Télévisions aan zijn gesprekspartner vrij: ‘Je hebt hem (je vader) vast niet vaak gezien.’. Onmiddellijke reactie van geërgerde Anthony Dillon: “Wacht, wacht, ik onderbreek je. We zijn hier om over het boek te praten. En dit boek, het gaat niet over mijn vader. Sinds ik hier zit, vraag je me naar mijn vader. ” Ik ben dol op je, Michelle, maar het boek gaat niet over mijn vader.

Anthony Dillon verontschuldigde zich uiteindelijk bij Michelle Drucker

In reactie op Anthony Dillon vertelde Michael Drucker hem dat zijn boek spreekt “Toch een beetje” van zijn relatie met zijn vader. “Alles is min of meer hetzelfde, maar bovenal is dit boek een eerbetoon aan mijn mentor: mijn peetvader, Lulu, de vrouw die mij heeft opgevoed en die mijn steunmuren waren. Het is een eerbetoon aan de mensen van wie ik hield: ik Ik heb het over de Delon-clan.” Dat betekent Mireille Arc, mijn moeder en ook mijn vader, dat is het”antwoordt Anthony Dillon, die zich uiteindelijk verontschuldigt bij Michelle Drucker. “Het is een beetje warm, ik ben ineens een beetje van streek, oeps”. In Parijs was het zaterdag 25 graden.

READ  Mylene Farmer doet een grote aankondiging... onbegrijpelijk